top of page
  • Foto van schrijverATwerkvandaag

Krijg een auto van de zaak

Je zoekt een baan, misschien heb je een opleiding afgerond maar weet je nog niet precies wat je wil doen. Zelfs als je dat wel weet is de kans erg groot dat er leuke mogelijkheden zijn waar je nog niet eens aan gedacht hebt. Je kunt namelijk bij bepaalde bedrijven extraatjes krijgen buiten je loon. Dit maakt het voor de werknemer interessanter om te gaan werken. Extra's zoals tankpassen, tegoedbonnen en een auto van de zaak. Stel je dat eens voor, een auto die je krijgt van het bedrijf waar je bij werkt. Klinkt dat niet super? Zeker wel! En bij uitzendbureau ATwerkvandaag kunnen wij dit voor jou regelen. Verschillende vacatures die extra's zoals dit leveren.


Is een bedrijfswagen handig?

Voor werknemers is een bedrijfswagen meestal veel goedkoper dan een privéwagen. De inkomstenbelasting voor privégebruik is meestal veel lager dan de kostprijs van de auto. Dit geldt ook als de werkgever bijdragen voor privégebruik verlangt. Deze bijdrage wordt in mindering gebracht op de bijtelling.
Voordelen en nadelen

Wat zijn de nadelen van het gebruik van een bedrijfswagen? Een bedrijfswagen kost je extra. Door de bijtelling moet u belasting betalen over de cataloguswaarde van de auto. Dit zorgt er bijvoorbeeld voor dat u met een deel van uw inkomen geen WW-uitkering en pensioen opbouwt.


Het rijden met de auto van de zaak is in principe onderdeel van het salaris. Hierdoor kunt u veel besparen ten opzichte van het bezitten en rijden van uw eigen auto; ook privé. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een ​​bedrijfstankkaart te krijgen.


Het neemt meer voordelen mee dan nadelen. Het rijden van een auto die je krijgt van het bedrijf geeft je enorm veel voordelen in je privéleven en in je zakelijk leven. Bij uitzendbureau ATwerkvandaag streven wij na de wensen van ons personeel. Neem contact op met ons bureau in regio Maastricht en maak een afspraak en wie weet zit jij binnenkort wel onderweg in jouw nieuwe auto.Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page