top of page
  • Foto van schrijverATwerkvandaag

Hoe werkt zwangerschapsverlof?

Je bent opzoek geweest naar werk in Maastricht en je bent uitgekomen bij uitzendbureau Atwerkvandaag in Maastricht en je hebt gekeken naar de vacatures die zij hebben en er heeft je één vacature aangesproken en je bent aangenomen en je werkt er al een tijdje, maar je bent zwanger geworden, je vraagt je af wat moet je nu doen? Voor en na je bevalling heb je recht op zwangerschaps- en moederschapsverlof. Tijdens deze periode ontvang je een moederschapsuitkering van ons ziekenfonds. Het juiste bedrag wordt berekend door experts van ons ziekenfonds op basis van de documenten die jij en je werkgever opgestuurd krijgen.


Hoe en wanneer heb je recht op zwangerschapsverlof?


Je bent opzoek geweest naar werk in Maastricht en je bent uitgekomen bij uitzendbureau Atwerkvandaag in Maastricht en je hebt gekeken naar de vacatures die zij hebben en er heeft je één vacature aangesproken en je bent aangenomen en je werkt er al een tijdje, maar je bent zwanger geworden. Wanneer heb jij nu recht op zwangerschapsverlof? Je hebt als zwangere vrouw recht op minstens 16 weken zwangerschapsverlof. Je werkgever mag je niet benadelen wanneer je dit verlof opneemt (bijv. door het verminderen van loon). Tijdens en na je zwangerschap mag je functie of functieomvang (aantal uren dat je werkt) niet aangepast worden. Je hoeft een werkgever niet te vertellen dat je zwanger bent of een kinderwens hebt, tijdens of na een sollicitatie.Wat verwacht Atwerkvandaag?


Het komen werken, en/of werk of een bijbaan vinden door ATwerkvandaag is en blijft altijd een keuze! Als jij opzoek bent naar een baan in Maastricht, parttime en fulltime dan kan je zeker bij ons terecht komen. Wij hebben eigenlijk voor iedere potje een deksel. Bij ATwerkvandaag verwachten wij eigenlijk buiten de ervaringen en de diploma’s die jij hebt ook veel meer dan alleen dat. Dus als jij nog opzoek bent naar een bijbaan (fulltime of parttime) en beschik jij tot de kwaliteiten van een vacature die je gezien hebt twijfel dan niet en solliciteer nu bij ATwerkvandaag!


留言


留言功能已關閉。
bottom of page