top of page
Werken bij uitzendbureau Zuid-Limburg

Consultancy

Vacatures Uitzendbureau Maastricht

In het kader van ‘samen groeien’ werken wij graag met je aan een betere exploitatie van jouw onderneming. Ben jij opzoek naar advies op operationeel en strategisch vlak? Benieuwd naar welke expertise op verschillende specifieke terreinen ATwerkvandaag kan bieden?

Neem meteen contact met ons op!

Management Improvement

creëren, uitvoeren en evalueren van trainingsprogramma’s
voor uw medewerkers.

Procesanalyse

Streven naar een betere concurrentiepositie, snel inzicht krijgen in de eigenschappen en prestaties van het proces en optimaal kunnen reageren op kansen en bedreigingen door het bondig in kaart brengen van de huidige acties.

Human resource consulting (HR)

onafhankelijk advies gespecialiseerd in interim HR-dienstverlening. Door onze pragmatische aanpak en realistische kijk op zaken helpen wij je met het aantrekken, selecteren, belonen, beoordelen en opleiden van werknemers binnen de organisatie.

Functioneringsgesprekken (HR)

Door middel van een dialoog het wederzijds functioneren van de werknemer en desbetreffende leidinggevende onderzoeken en evalueren.

Groeistrategie / startups

Het kiezen en uitvoeren van de juiste groeistrategie kan nog wel eens een uitdaging vormen. Vooral voor startups is het van essentieel belang om de verschillende combinaties van nieuwe en bestaande producten/diensten te onderzoeken in nieuwe en bestaande markten. De kansen en valkuilen binnen de organisatie zijn hierbij van groot belang.

Marketingstrategieën

Jouw marketing strategie moet goed aansluiten op de behoefte van de doelgroep. Welke resultaten kunnen we bereiken? Welke kanalen gaan we inzetten? Hoe houden we grip op de kosten? Onze marketeers staan voor je klaar om jouw organisatie optimaal te ondersteunen in het ontwikkelen en uitvoeren van de juiste marketingstrategie.

Communicatiestrategieën

de juiste communicatiestrategie geeft een goede richting aan de manier waarop jouw organisatie haar communicatiedoelstellingen wil behalen. Op welke wijze gaat jouw organisatie interacties aan met de interne en externe omgeving? Wij helpen je met het opbouwen van een sterke reputatie om zo nog beter te kunnen functioneren in het ondernemen.

Virtual Assistent

Als virtual Assistent cq Regelmiep ondersteun ik ondernemers op afstand bij bijna alles waar je als ondernemer geen tijd voor hebt of wilt maken. Denk hierbij aan het klaarzetten en maken van je Social Media posts, video's bewerken en posten, emails maken en versturen, telefoontjes plegen, het maken en versturen van je nieuwsbrieven, het vullen en bijhouden van je CRM systeem, de aanmeldingen van je evenement beheren, bloemen bestellen en noem maar op. 

Door het inzetten van een Virtual Assistant heb jij meer tijd om je te richten op de dingen waar jij goed in bent en waar jij je volledige uurtarief kunt rekenen.

Een Personal Assistant op maat.

bottom of page