top of page
Werken bij een uitzendbureau

Ik zoek werk

Je bent op zoek naar een baan

Werken met plezier.

Dat kan nog wel een een uitdaging vormen.

Gelukkig ben je aan het juiste adres om een eerlijke kans te krijgen op een baan waar jij in kunt uitblinken.

Bij ATwerkvandaag geloven wij dat er een baan mogelijkheid is voor iedereen die de juiste instelling heeft namelijk: hard werken en gemotiveerd zijn om de uitdaging met beide handen aan te nemen.

Werk zoeken Zuid-Limburg

Doorgroei mogelijkheden

Wij geloven in doorgroeimogelijkheden aan de hand van jouw kwaliteiten. In kansen bieden zij wij bij ATwerkvandaag enorm goed. Verschillende opdrachtgevers bieden verschillende baanmogelijkheden voor iedereen.

Wil jij graag een open sollicitatie doen?

Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Bestand uploaden

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Betrouwbare en efficiënte methoden voor elke branche

Veelgestelde vragen die wij al voor jou

hebben beantwoordt

Werknemers veel gestelde vragen
 • Wat heb ik nodig om te solliciteren?
  Om te solliciteren op een van onze vacatures heb jij een aantal dingen nodig: Je naam, adres, telefoonnummer en emailadres Je CV met je genoten opleidingen en werkervaring. Heb jij aanvullende vaardigheden? Verwerk deze dan op je CV. Een goede motivatie brief is optioneel maar zeker aan te raden om mee te sturen bij een sollicitatie!
 • Wat ga ik verdienen?
  Je salaris wordt bepaald door een aantal verschillende factoren. Begin jij bij een opdrachtgever met een fase A contract? Dan wordt je doorgaans beloond aan de hand van de CAO voor uitzendkrachten. Wanneer jij in dienst treed bij een opdrachtgever krijg jij van ons bericht over je loon en hoe deze opgebouwd wordt. Om je salaris te bepalen wordt er gekeken naar de functiegroep waar jij in zit. De kenmerken hiervoor zijn het soort werk dat jij gaat doen, ervaring en vaardigheden die jij hier voor nodig hebt en tot in hoeverre jij zelfstandig gaat werken.
 • Heb ik recht op Reiskostenvergoeding?
  Wettelijk gezien is de werkgever niet verplicht reiskosten te vergoeden. Zover wij de reiskosten mogen vergoeden van de opdrachtgever in een netto-vergoeding zullen wij dit bij het loon van de werknemer bijschrijven. De werkgever kan voor iedere kilometer die de werknemer aflegt €0,19 belastingvrij vergoeden. Op welke manier de werknemer de reis aflegt is hierbij niet van belang.
 • Wat moet ik doen als ik ziek ben?
  Als jij ziek bent en niet kunt werken dan is het belangrijk om ten alle tijden zowel de opdrachtgever als ons hiervan op de hoogte te stellen. Doe dit altijd telefonisch om te voorkomen dat je ziekmelding niet tijdig is doorgegeven. Het verloop van je ziekteperiode bespreken wij samen met jou en eventueel het UWV. Doorgaans is er sprake van 2 wachtdagen bij ziekmelding.
 • Hoe zit het met mijn vakantiedagen en vakantiegeld?
  Bij een fulltime baan van werkweken van 40 uur heb je op jaarbasis recht op 24 vakantiedagen. Werk jij minder dan 40 uur? Dan heb je recht op een evenredig deel aan vakantiedagen. Heb jij hier meer vragen over? Neem dan contact met ons op en wij leggen het je graag verder uit. Je vakantiegeld bedraagt 8% van je brutoloon en wordt elke gewerkte week voor je gereserveerd. Het vakantiegeld wordt ieder jaar voor de zomervakantie automatisch uitgekeerd. Als je eerder stopt met werken kun je er voor kiezen om dit vakantiegeld eerder te laten uitbetalen. Heb jij hier meer vragen over? Neem dan contact met ons op. Wij staan elke werkdag voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.
 • Ben ik als uitzendkracht sociaal verzekerd?
  Ja, Als uitzendkracht ben jij volledig sociaal verzekerd. De verzekeringen dekken onder andere werkloosheid, uitkeringen bij ziekte en andere sociale verzekeringen, welke dus ook voor jou van toepassing zijn.
 • Wat neem ik mee naar een intakegesprek?
  Wanneer wij jou hebben uitgenodigd voor een intakegesprek dan neem je de volgende dingen mee: Een geldig legitimatiebewijs Certificaten die van belang zijn bij het uitoefenen van jouw functie Een lading positieve energie!
Taha.jpg

Heb je meer

vragen?

Taha Bouders

Project manager

+31 43 20 41 068

bottom of page