top of page
  • Foto van schrijverATwerkvandaag

Werken via een uitzendbureau

Een uitzendbureau zoals ATwerkvandaag uit Maastricht helpt bedrijven aan personeel en werkzoekenden aan werk. Dit doen ze onder andere door te kijken naar welke kandidaten het beste bij een openstaande vacature zouden passen. Deze kandidaten stellen ze voor aan het bedrijf dat op zoek is naar personeel. Heeft het bedrijf interesse? Dan zou het zomaar zo kunnen zijn dat je er aan het werk mag. Werken via een uitzendbureau heeft natuurlijk veel voordelen. Kom er achter wat de voordelen zijn door te blijven lezen en wie weet zien we jou wel bij ATwerkvandaag in Maastricht langskomen. Want werken via een uitzendbureau zoals ons gaat jou helpen de perfecte baan te vinden.


Hoe werkt werken via een uitzendbureau

Als je een vacature hebt gevonden via een uitzendbureau en je besluit daarop te solliciteren, dan komt de sollicitatie bij het uitzendbureau binnen. De mensen van het uitzendbureau zullen je bellen wanneer ze denken dat je een goede match bent met de opdrachtgever. Het sollicitatiegesprek of eerste kennismakingsgesprek, heb je zowel met het uitzendbureau als met het bedrijf in kwestie. Het is namelijk belangrijk dat je met beide partijen een klik hebt en precies weet welke partij waarvoor verantwoordelijk is.

Wanneer er besloten is dat jij bij het bedrijf mag gaan werken, dan regelt het uitzendbureau het contract en alle zaken die daarin opgenomen moeten worden. Je gaat dan ook een uitzend- of detacheringsovereenkomst aan met het uitzendbureau en niet direct met het bedrijf.


Direct aan de slag!

Werken via een uitzendbureau betekent een groot en diverse aanbod van werk. Dit geeft je de mogelijkheid om in een korte tijd veel werkervaring op te doen. Je krijgt inzicht in verschillende verschillende branches, markten en werkterreinen. Zo is het mogelijk uit te vinden wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Voordeel van werken voor een uitzendbureau: gemak.

Een uitzendbureau heeft een heel groot netwerk aan potentiële werkgevers. Een uitzendbureau biedt veel verschillende banen en is laagdrempelig. Soms hoef je niet eens te solliciteren en ga na een kennismakingsgesprek bij het uitzendbureau direct aan de slag bij een opdrachtgever. Geen duizenden sollicitatiebrieven waarvoor je constant wordt afgewezen of talloze gesprekken met potentiële opdrachtgevers.ATwerkvandaag geeft volle 100%

Uitzendbureau ATwerkvandaag uit Maastricht geeft altijd de volle 100% om er voor te zorgen dat elk flesje de perfecte dop heeft.

Als uw bedrijf/organisatie opzoek is naar medewerkers met persoonlijke normen en waarden die aansluiten op uw bedrijf/organisatie dan zoeken wij de hele arbeidsmarkt af om de geschikte werknemer te vinden voor uw bedrijf/organisatie.

Ons motto is ‘’samen groeien’’ want wij willen voor werknemer en werkgever het beste. Zo kunnen we elkaar helpen en daarom ook samen groeien.

We hebben aanbod op maat en groot partner netwerk met veel keuze. Wij zorgen voornamelijk ook voor een efficiënte, flexibele en bovenal een veilige werk omgeving. Dus zie jij het zitten om aan de slag te gaan? Solliciteer dan nu!

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page