top of page

Je kunt als werkgever er voor kiezen jouw personeel in dienst te laten treden via ATwerkvandaag onder de noemer payroll. Dit betekend dat je de verantwoordelijkheid over draagt op juridisch vlak en voor het betalen van het salaris van jouw personeel. Op deze manier vormen wij jouw partner als externe HR-afdeling waardoor je geen HR medewerker hoeft in te huren. Tevens zijn de risico’s bij ziekte en ontslag beperkt en kan je in een aantal gevallen financieel voordeel hebben omdat je beter kunt inkopen via de payroll dienstverlening. De afdracht van sociale premies, aan het UWV, de belastingdienst en andere instanties komt ook voor jou te vervallen. 

Payroll scheelt je dus een hoop administratief werk. Onze verloning verloopt via onze backoffice welke samenwerkt met meer dan 100 verschillende uitzendbureaus! Ook wordt je geadviseerd op het gebied van jouw personeelsbeleid zoals ziekteverzuim, vakantietoeslag en verlofdagen. 

Wil jij ook de verantwoordelijkheid afdragen en je zelf al het administratief werk besparen door middel van payroll? Vraag nu een offerte aan en ontdek meteen ons tarief voor het ten uitvoer brengen van payroll voor jouw personeel of/en gehele organisatie. 

Vacatures Uitzendbureau Maastricht
bottom of page