top of page
  • Foto van schrijverATwerkvandaag

Hoe maak je een juiste CV?

Ben jij opzoek naar een baan om daar fulltime of parttime te werken in Maastricht? Heb jij al gekeken bij uitzendbureau Atwerkvandaag in Maastricht naar de vacatures en spreekt er één vacature specifiek uit voor jou dan kan een goede CV jou hierbij helpen. Met een goede CV kan dit je enorm helpen met het zoeken naar een bijbaan in Maastricht. Je vraagt je nu af; wat maakt nou een goede CV? Hierbij geeft uitzendbureau ATwerkvandaag een paar tips wat een goede CV maakt.

- Persoonlijke informatie

- Gebruik een foto van jezelf. (professioneel)

- Zet erbij welke opleidingen en stages je gelopen hebt

- Al je werkervaring

- Talen, rijbewijzen en je hobby’sWaarom is een CV belangrijk?


Wanneer jij opzoek bent naar een bijbaan in Maastricht, of dit nu fulltime werken is of parttime werken is een CV belangrijk om erbij te zetten. Maar waarom is jouw CV nou zo belangrijk? Door jouw cv krijgt een recruiter direct een goede indruk van wie jij bent, wat je doet en wat jouw kwaliteiten zijn. Wanneer je gaat solliciteren moet je vrijwel altijd jouw curriculum vitae mee sturen. Waarom is jouw cv belangrijk? Hierin staat voornamelijk jouw werkervaring en de opleidingen die je gevolgd hebt. Het bedrijf waar je solliciteert kan zo gemakkelijk zien wat je tot nu toe gedaan en bereikt hebt, hieruit valt ook op te merken of je wél of niet geschikt bent voor de functie waar je voor gesolliciteerd hebt.


Wat verwacht een uitzendbureau zoals ATwerkvandaag?


Het komen werken, en/of werk of een bijbaan vinden door uitzendbureau ATwerkvandaag uit Maastricht is en blijft altijd een keuze! Als jij opzoek bent naar een baan in Maastricht, parttime en fulltime dan kan je zeker bij ons terecht komen. Wij hebben eigenlijk voor iedere potje wel een deksel. Bij uitzendbureau ATwerkvandaag verwachten wij eigenlijk buiten de ervaringen en de diploma’s die jij hebt ook veel meer dan alleen dat. Dus als jij nog opzoek bent naar een (bij)baan (fulltime of parttime) en beschik jij tot de kwaliteiten van een vacature die je gezien hebt twijfel dan niet en solliciteer nu bij ATwerkvandaag, het uitzendbureau in Maastricht!


Commenti


I commenti sono stati disattivati.
bottom of page