top of page
  • Foto van schrijverATwerkvandaag

Kom stage lopen bij ons!

Stagelopen bij het uitzendbureau ATwerkvandaag in Maastricht, is een super leuke stage plek om ervaring op te doen. Je gaat zien wat er allemaal gebeurt bij een uitzendbureau en waar ze zich mee bezig houden. Je gaat zien wat er allemaal gebeurt in zo een bedrijf.

Stagelopen bij ATwerkvandaag in Maastricht is daarom een super goede stage plek om ervaring op te doen en wie weet zou je na je stage daar aan de slag kunnen gaan. Je krijgt een super goed inzicht hoe zo een uitzendbureau te werk gaat en wat ze allemaal nodig hebben om het te laten lukken. Er zijn veel verschillende werkzaamheden waar je veel van zou kunnen leren.


Welkom bij ATwerkvandaag!

Waar uw organisatie opzoek is naar medewerkers met persoonlijke waarden die aansluiten op de identiteit van uw organisatie, zoeken wij de hele arbeidsmarkt af naar deze perfecte match. Als ervaren spelers in de arbeidsmarkt proeven wij graag hoe onze partners te werk gaan en willen wij alles te weten komen over de bedrijfscultuur. Bent u opzoek naar passend en gekwalificeerd personeel? Laat uw groei niet stagneren en neem contact met ons op zodat wij elkaar kunnen leren kennen. We doen het samen, samen groeien.

Als stagiaire ga je dan ook aan de slag met bedrijven/organisaties en mensen die komen solliciteren.


Wat kan je verwachten?

ATwerkvandaag is een jong en dynamisch uitzendbureau in Maastricht. Wij bestaan uit jonge ondernemers die met daadkracht de arbeidsmarkt willen versterken door op persoonlijke wijze de perfecte match te vinden tussen werkgevers en werknemers. ‘’Samen groeien’’ is dan ook ons motto.

✓ Aanbod op maat

✓ Groot partner netwerk met veel keuze

✓ Efficiënte, flexibele en bovenal veilige werk omgevingen

Als stagiaire ga je aan de slag met online marketing ( posters maken, promotie video’s etc. ) maar je gaat ook aan de slag met acquisitie en dat wil zeggen dat je naar bedrijven/organisaties gaat bellen om klanten binnen te halen. Natuurlijk zijn er nog veel andere werkzaamheden, maar wil je weten wat dat zijn? Meld je dan nu aan als stagiaire bij ATwerkvandaag in Maastricht en kom het zien voor jezelf.

ATwerkvandaag geeft volle 100%

ATwerkvandaag geeft altijd de volle 100% om er voor te zorgen dat elk flesje de perfecte dop heeft. Als uw bedrijf/organisatie opzoek is naar medewerkers met persoonlijke normen en waarden die aansluiten op uw bedrijf/organisatie dan zoeken wij de hele arbeidsmarkt af om de geschikte werknemer te vinden voor uw bedrijf/organisatie.

Ons motto is ‘’samen groeien’’ want wij willen voor werknemer en werkgever het beste. Zo kunnen we elkaar helpen en daarom ook samen groeien.

We hebben aanbod op maat en groot partner netwerk met veel keuze. Wij zorgen voornamelijk ook voor een efficiënte, flexibele en bovenal een veilige werk omgeving. Dus zie jij het zitten om aan de slag te gaan? Meld je nu aan!

Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page