top of page
  • Foto van schrijverATwerkvandaag

Jouw droomstage bij ATwerkvandaag!

Als student is het vinden van een passende stage nogal een lastige opgave, je moet het perfecte bedrijf vinden die bij jouw wensen en interesses past. Bij ATwerkvandaag is dit mogelijk! In deze blog vertel ik je alles over een geweldige stageperiode bij ATwerkvandaag
Leuk team en veelzijdig werk

Bij ATwerkvandaag werken ze met een leuk en enthousiast team. Iedereen is altijd bereid om je te helpen en je vragen te beantwoorden. Daarnaast doen ze veelzijdig werk, wat betekent dat je tijdens je stage verschillende taken en projecten kunt uitvoeren. Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag gaan met social media, het schrijven van content, het werven van klanten en nog veel meer! Dit zorgt voor een afwisselende en leerzame stageperiode waarin je veel kunt leren over verschillende aspecten van Marketing en Communicatie.


Veel verantwoordelijkheid en eigen inbreng

Bij ATwerkvandaag krijg je veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng. Je wordt betrokken bij verschillende projecten en je krijgt de vrijheid om zelfstandig aan opdrachten te werken. Dit zorgt ervoor dat je echt het gevoel hebt dat je onderdeel uitmaakt van het team en dat je bijdraagt aan het succes van ATwerkvandaag. Dit is niet alleen goed voor je persoonlijke ontwikkeling, maar ook voor je cv.


Goede begeleiding en feedback

Natuurlijk is het niet altijd makkelijk om zelfstandig aan opdrachten te werken. Gelukkig kun je altijd terecht bij je stagebegeleider voor hulp en advies. Bij ATwerkvandaag krijg je namelijk goede begeleiding en feedback. Je stagebegeleider helpt je bij het stellen van doelen en geeft je feedback op je werk, zodat je jezelf continu kunt blijven verbeteren.


Een stageperiode bij ATwerkvandaag is een droomstage voor iedere MBO student die een opleiding volgt in Marketing en Communicatie. Je werkt samen met een leuk team, voert veelzijdig werk uit, krijgt veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng en krijgt goede begeleiding en feedback. Het is de perfecte manier om jezelf te ontwikkelen en ervaring op te doen in de praktijk. Dus waar wacht je nog op? Solliciteer vandaag nog door hier te klikken en wie weet word jij wel de nieuwe stagiair bij ATwerkvandaag!

Commentaires


Les commentaires ont été désactivés.
bottom of page