top of page
Werken in Venlo.jpg

Wordt productie medewerker in Venlo

Wil jij productie medewerker worden in Venlo?

Zou jij graag als productie medewerker willen werken, dan zit je bij uitzendbureau ATwerkvandaag uit Maastricht op het goede pad. Wij zorgen ervoor dat jij de perfecte match hebt gevonden, waar zowel de werkgever als werknemer tevreden met elkaar is. Bij ATwerkvandaag proberen we de sollicitanten echt te leren kennen. Hierdoor kunnen wij erachter komen of jij een perfecte match kan zijn bij een van onze vacatures. Dus ben jij op zoek naar een baan als productie medewerker in de prachtige stad van Venlo en ben jij op zoek naar een perfecte match met een vacature? Lees dan nog maar even verder voor meer informatie! En wie weet werk jij binnenkort in Venlo.

Uitzendbureau  werk in venlo.jpg

Productie medewerker

Voor onze opdrachtgever in Venlo zijn wij opzoek naar een productie medewerker. Wat zoeken wij precies?

Als productie medewerker, werk jij met precisie want onze opdrachtgever is gespecialiseerd in geëxtrudeerde preciseprofielen in aluminium met zeer kleine maattoleranties vanaf 0,02 mm. Dit niveau van precisie, samen met een onbeperkte vrijheid in het ontwerp, biedt ongekende mogelijkheden om de efficiëntie te verhogen en de kosten te verlagen. Samen ontwikkelen ze unieke oplossingen voor verschillende markten: lucht- en ruimtevaart, defensie, consumenten, machines en apparatuur, automotive, elektronica en medische apparatuur. Je voert dus assemblagewerkzaamheden uit een complexe en zeer nauwkeurige producten.

Venlo  werk.png

Welke eigenschappen zoeken wij?

Wat verwachten wij bij ATwerkvandaag van onze nieuwe prodcutie medewerker? Binnen ons uitzendbureau ATwerkvandaag zijn er een aantal verwachtingen voor een productie medewerker. Zo verwachten wij dat jij (bij voorkeur) een technische opleiding hebt gedaan wat van mbo-niveau of hoger moet zijn. Het is een pré dat je een diploma hebt voor aluminium lassen (TIG en MIG/MAG). Je moet de Nederlandse taal kunnen beheersen in woord en geschrift. Je bent enthousiast, je hebt een betrokken uitstraling en je bent een teamspeler. Je bent kwaliteitsbewust, flexibel en je hebt inzicht op je werkzaamheden. Je hebt ervaring met tekeningen lezen en het werken met een (digitale) schuifmat en heb je ervaring met de genoemde montagetechnieken en/of ervaring als bankwerker. Voldoe jij nou aan onze verwachten van een productie medewerkere en ben jij opzoek naar de perfecte baan in Venlo, misschien ben jij dan wel onze perfecte match voor deze vacature!

Werken bij ATwerkvandaag

Bij de perfecte match hoort natuurlijk niet alleen een leuke vacature, bij de perfecte mach hoort ook een goede samenwerking tussen ATwerkvandaag en onze nieuwe productie medewerker. Bij ATwerkvandaag zoeken wij een ultieme communicatie tussen ons en onze sollicitanten. Wij  zoeken een productie medewerker die vol met passie zijn/haar werk doet maar ook iemand die goed om kan gaan met onze collega’s! Zakelijke werkzaamheden kan verrichten maar ook iemand die een gezellige sfeer op de werkvloer brengt. Heb jij nou na deze informatie het gevoel dat deze vacature de perfecte match is voor jou? Twijfel dan vooral niet en solliciteer bij ATwerkvandaag als productie medewerker in Venlo en wie weet werk je binnenkort in Venlo

via uitzendbureau  werken in venlo  maastricht roermond sittard  heerlen.jpg
bottom of page