top of page
Tussenjaar bij  ATwerkvandaag.jpg

Is werken tijdens een tussenjaar handig?

Is werken tijdens een tussenjaar handig?

Je hebt net je middelbare school afgemaakt en je weet niet welk opleiding je wilt gaan doen, je hebt alle wegen overwogen en je bent er nog steeds niet helemaal over uit wat je wilt gaan doen, dus je kiest er toch voor om een tussenjaar te nemen. Maar wat nu? Je zit nu al een tijdje thuis en je hebt niet veel te doen, je vraagt je zelf dan af is werken tijdens een tussenjaar nu handig? Om antwoord te geven op jouw vraag is dat ja natuurlijk! Je kan je tussenjaar het beste goed gebruiken. Neem een kijkje bij uitzendbureau Atwerkvandaag in Maastricht en kijk naar de vacatures die er allemaal staan.

Een baan vindt  je bij uitzendbureau  ATwerkvandaaag.jpg

Waarom werken tijdens een tussenjaar?

Uitzendbureau ATwerkvandaag helpt iedereen die opzoek is naar een baan in Maastricht en omstreken. Ook mensen die een tussenjaar nemen. Wil jij even iets anders aan je hoofd dan school en boeken? Neem dan contact op met uitzendbureau ATwerkvandaag in Maastricht. Wij kunnen jou helpen met het zoeken naar een baan die echt bij jou  past! Door ons grote netwerk en de hoeveelheid open vacatures in Maastricht en omstreken kunnen wij (uitzendbureau ATwerkvandaag) jou zeker helpen met het vinden van de juiste werkgever voor jouw tussenjaar!

Na school moet  je werken in Maastricht.png

Waarom werken tijdens een tussenjaar?

Je hebt ervoor gekozen om een tussenjaar te nemen, want je bent er nog niet over uit gekomen welke opleiding je wilt gaan doen, of je was het een beetje zat en je besluit en een jaar niks te gaan doen. Iedereen om je heen zegt: ''ga werken'', maar jij vraagt je af; ''waarom zou ik gaan werken tijdens mijn tussenjaar.'' De meeste mensen kiezen ervoor om te gaan reizen, maar om te gaan reizen heb je geld nodig natuurlijk en om aan dat geld te komen, kun je rustig een kijkje nemen bij uitzendbureau ATwerkvandaag in Maastricht en ga door de vacatures heen en kijk welke bijbaan bij jou past. 

Wat verwacht Atwerkvandaag?

Het komen werken, en/of werk of een bijbaan vinden door detacheer bedrijf ATwerkvandaag is en blijft altijd een keuze! Als jij opzoek bent naar een baan in Maastricht, parttime en fulltime dan kan je zeker bij ons terecht komen. Wij hebben eigenlijk voor iedere potje een deksel. Bij ATwerkvandaag verwachten wij eigenlijk buiten de ervaringen en de diploma’s die jij hebt ook veel meer dan alleen dat. Dus als jij nog opzoek bent naar een baan (fulltime of parttime) en beschik jij tot de kwaliteiten van een vacature die je gezien hebt twijfel dan niet en solliciteer nu bij ATwerkvandaag!

Werken tijdens een tussenjaar in  Maastricht.jpg
bottom of page