top of page
Werken met corona.jpg

Werken in de corona tijd

Werken in de corona tijd, hoe?

Door middel van professionele begeleiding in alle werkprocessen draagt ATwerkvandaag

zorg voor het gemeenschappelijk doel: een tevreden werkgever en werknemer. ATwerkvandaag leert partners en werknemers echt kennen. Zo is het van grote toegevoegde waarde dat wij altijd oprecht en eerlijk communiceren om onze dienstverleningen tot in de puntjes uit te kunnen voeren.

Uitzendbureau werken met corona.jpg

De impact van corona

Voor de strenge lockdown had de coronapandemie bij 74% van de bedrijven een impact op het werk en ook bij ATwerkvandaag. Er zijn verschillen tussen sectoren in

hoe groot de impact was en de manier waarop de pandemie het werk raakte. Bij ATwerkvandaag viel het op dat de sector horeca het meest is geraakt door de coronapandemie.

Uitzendbureau Maastricht.png

Werken in de coronapandemie

Het werken in de coronapandemie werd steeds minder en steeds moeilijker om een baan te vinden. Zo waren er bij 70% van de bedrijven een aanpassing nodig om 1,5 meter afstand te kunnen houden. Bij uitzendbureau ATwerkvandaag uit Maastricht hebben wij de 1,5 meter zonder aanpassingen kunnen houden.

Mogelijkheden van werken in de coronapandemie

Thuiswerken! Sinds de coronapandemie is dat het enige wat je hoort. Was het voor iedereen maar zo makkelijk. Zit je nu thuis of heb je geen inkomen, omdat je bijvoorbeeld zzp’er bent, een nul-uren contract hebt. Er is altijd een mogelijkheid bij ATwerkvandaag wij bieden je vacatures aan die in de coronapandemie op zoek zijn naar werknemers. Ben jij de geschikte persoon laat het dan meteen weten aan ons!

Werken we nogsteeds thuis.jpg
bottom of page