top of page
Werken in Sittard uitzendbureau ATwerkvandaag uit Maastricht.jpg

Een Bijbaan in Sittard

Een bijbaan in Sittard

Bijbaan in Sittard? Bij ATwerkvandaag hebben wij genoeg keuze. Ben jij op zoek naar een superleuke bijbaan in de gezellige stad Sittard? Ja? Dan hebben we goed nieuws voor je, want we hebben veel toffe vacatures voor je klaar staan ​​in Sittard. Je bent ambitieus en gepassioneerd, je wilt werken, maar je kunt niet fulltime werken. Misschien studeer je nog, of heb je kinderen in je gezin. Wat je redenen ook zijn, werken in Sittard is altijd een van je keuzes. Lees verder om te zien of je de perfecte match kunt vinden.

Werken in Sittard ATwerkvandaag.jpg

Een baan die bij

jou hoort

Bij ATwerkvandaag willen wij iedereen meer dan tevreden houden. Atwerkvandaag is namelijk opzoek naar de vacature in Sittard die bij jou past. We bekijken jouw specialiteiten en wensen na en vullen die bij met een gepaste vacature in Sittard. Werken in Sittard is nog nooit zo leuk geweest! Bekijk nu onze vacatures.

Werken in Sittard ATwerkvandaag.png

Werken in

Sittard, met

ATwerkvandaag

De stad zit vol met bedrijven die jouw hulp goed kunnen gebruiken. Denk je dat het directe klantcontact echt voorbij is? Ben je meteen enthousiast als je je telefoon krijgt? Begrijpelijk, want we hebben veel sales vacatures in Sittard die je naam noemen! Je kunt aan de helpdesk werken of actief contact opnemen met klanten in het callcenter. Is dit niet voor jou? Zo kun je bijvoorbeeld ook aan de slag als verkoper in het centrum van Sittard. Waar je ook naar op zoek bent, met onze parttime vacatures in Sittard zit er zeker iets voor jou tussen.

Werken bij ATwerkvandaag

Door middel van professionele begeleiding in alle werkprocessen draagt ATwerkvandaag zorg voor hét gemeenschappelijk doel: een tevreden werkgever én werknemer. ATwerkvandaag leert partners en werknemers écht kennen. Zo is het van grote toegevoegde waarde dat wij altijd eerlijk en oprecht communiceren om onze dienstverlening tot in de puntjes uit te kunnen voeren.

ATwerkvandaag uitzendbureau Maastricht.jpg
bottom of page