top of page
Werken in Heerlen uitzendbureau ATwerkvandaag uit Maastricht.jpg

Parttime werken in Heerlen

Een bijbaan in Heerlen

Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging in de omgeving van Heerlen? Bij uitzendbureau ATwerkvandaag uit Maastricht tref je genoeg vacatures die bij jou passen. Ben jij sociaal vaardig, leidinggevend en ambitieus? Dan zijn wij opzoek naar jou! Lees verder voor meer informatie en wie weet sluit jij aan bij een van onze vacatures voor een bijbaan in Heerlen.

Een bijbaan in Heerlen leer het uitzend bureau in Maastricht kennen.jpg

Het gezellige

Heerlen

Heerlen wordt ook wel het centrum van de stadsregio Parkstad Limburg genoemd en ligt midden in de prachtige omgeving van het Limburgse Heuvelland. We hebben allemaal wel eens het gevoel dat we tijd te kort komen voor ons zelf. Met de parttime vacatures van ATwerkvandaag heb jij meer tijd voor andere dingen naast je parttime baan. Je kunt je sociale contacten onderhouden, leuke dingen doen of de prachtige stad Heerlen verkennen. Bekijk nu de vacatures van uitzendbureau ATwerkvandaag uit Maastricht.

Vacatures in Heerlen uitzendbureau ATwerkvandaag.png

Wordt het

nieuw gezicht

in Heerlen

Met ATwerkvandaag vind je genoeg vacatures om te werken in Heerlen. Er zijn genoeg bedrijven die jouw hulp kunnen gebruiken. Lijkt het je leuk om te koken in de zorg voor 18 bewoners? Of wil jij meer leren over arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en klantcontact bijvoorbeeld? Solliciteer dan direct bij ATwerkvandaag. Waar je ook op zoek naar bent, met onze parttime vacatures in Heerlen vinden wij zeker iets wat bij jou past.

Een baan die bij

jou past!

Bij ATwerkvandaag vinden wij de perfecte vacature op basis van jouw behoefte. We bekijken jou specialiteiten en wensen na en vullen die bij met een gepaste vacature in Heerlen. Ben jij geïnteresseerd in een bijbaan in Heerlen? Bekijk dan nu onze vacatures. Neem voor vragen of voor meer informatie direct contact op met uitzendbureau ATwerkvandaag uit Maastricht.

ATwerkvandaag uitzendbureau in Maastricht.jpg
bottom of page