top of page
Full time baan in  Maastricht.jpg

Werken in businesspark Maastricht

Werken in businesspark Maastricht

Welkom op de pagina ‘werken in businesspark Maastricht’ op deze pagina vertellen we je alles over het werken op de businesspark in Maastricht.  Het Geusselt Business Park is gelegen aan de noordelijke entree van Maastricht. Direct aan de A2, maar toch temidden van het groen. Wij van uitzendbureau ATwerkvandaag hebben lopende vacatures op deze geweldige werk locatie. Bekijk snel de vacature pagina!

uitzendbureau maastricht.jpg

ATwerkvandaag is al jaren actief!

Atwerkvandaag werkt met andere bedrijven om haar klanten, de werkzoekende, een groot aanbod aan te bieden aan bijbanen, parttimebanen en fulltimebanen. We helpen onze klanten door het zoek en sollicitatieproces. Wij doen dit omdat we geloven dat het beter is om belangrijke dingen samen te doen, dan alleen. Daarop is uitzendbureau Atwerkvandaag op gebaseerd. We hebben ons kantoor gevestigd in Maastricht en zijn in deze regio ook actief. We proberen onszelf daaromheen uit te breiden en actief te zijn in andere omgevingen binnen Limburg en over de grens. Maastricht is voor ons een belangrijke plek omdat de meeste van onze klanten en werkgevers/partners zijn in deze stad gevestigd.

Werken in businesspark Maastricht.png

ATwerkvandaag gaat tot het uiterst

Wij werken samen met verschillende partners en kunnen daarom onze klanten een groot aanbod aan vaste banen aanbieden Wij van ATwerkvandaag bieden vaste banen zoals: Een kok bij een gerespecteerde restaurant in regio Maastricht of een logistiekmedewerker bij een groot magazijn in regio Maastricht. Maastricht zit vol met bedrijven die personeel zoeken.

Leer ons beter kennen

Atwerkvandaag uit Maastricht is een bedrijf die de normen en waardes goed, oprechtheid is heel belangrijk want bedrijven doen graag zaken met mensen die oprecht zijn en daarmee bedoelen we eerlijkheid, hartgrondig, openhartig of rechtuit. 

Bijbaan in Maastricht.jpg
bottom of page