top of page
Vacature salesmedewerker  Maastricht.jpg

Werken als verkoopmedewerker

in Maastricht.

Wat doet een verkoopmedewerker

in Maastricht

Bij ATwerkvandaag ben je als verkoopmedewerker in en rondom Maastricht vooral bezig met face-to-face in contact met de klant. Voor de organisatie ATwerkvandaag in Maastricht ben je dus het gezicht naar de klant bij het product of de dienst. Je bent in de functie als verkoopmedewerker verantwoordelijk voor diverse werkzaamheden in Maastricht, dit is natuurlijk afhankelijk van je opleidingsniveau en ervaringen. Het adviseren van klanten en het daarbij verkopen van de klanten staan centraal.

Je werkt vooral in de winkels, evenementen, markten en beurzen in en rondom Maastricht. De verkoopmedewerkers staan meestal bij een informatiebalie, een servicecentrum, een receptie of een showroom. Ook in het bedrijfsleven werken verkoopmedewerkers. Zij heten dan meestal sales-medewerkers of commercieel medewerkers.

Verkoopmedewerker  vacature in Maastricht.jpg

Waarom je als verkoopmedewerker in Maastricht moet komen

Ben jij iemand die veel positiviteit uitstraalt en er van houdt om een praatje te maken? En ben jij niet op je mond gevallen? Dan kan je bij ons: uitzendbureau ATwerkvandaag terecht komen. Bij ATwerkvandaag uit Maastricht hebben wij een hele boel bedrijven waar jij je zeker op je gemak gaat voelen en waar jij je thuis gaat voelen. Dit allemaal in en rondom Maastricht. Het uitzendbureau ATwerkvandaag is veel bezig met zijn werknemers en de vacatures die zij hebben. Ze zijn veel bezig met hoe het binnen de bedrijven gaat. Dus ben jij opzoek naar een bijbaan en wil jij graag werken als een verkoopmedewerker in Maastricht kijk dan gerust verder en vergeet natuurlijk niet om te solliciteren!

verkoopmedewerker  Maastricht.png

Wat kan een verkoopmede-

werker allemaal doen?

Als een verkoopmedewerker ben jij terug te vinden in allerlei verschillende soorten winkels. In elke verschillende winkels heb jij een andere taak die moet vervullen. Het hangt allemaal dus af in welke soorten winkels je actief bent, maar een van de taken die jij als verkoopmedewerker hebt is en wat wij bij uitzendbureau ATwerkvandaag uit Maastricht van jou verwachten is om de klanten te helpen, je moet ook adviezen kunnen geven en natuurlijk de vragen van de klanten kunnen beantwoorden. Bij ATwerkvandaag vinden wij ook dat jij je als verkoopmedewerker je zichtbaar moet kunnen opstellen, want de klanten moeten weten dat zij bij jou terecht kunnen als zij vragen hebben, of hulp nodig hebben.

Wat verwacht ATwerkvandaag

Het komen werken, en/of werk of een bijbaan vinden door ATwerkvandaag is en blijft altijd een keuze! Als jij opzoek bent naar een baan in Maastricht, parttime en fulltime dan kan je zeker bij ons terecht komen. Wij hebben eigenlijk voor iedere potje een deksel. Bij ATwerkvandaag verwachten wij eigenlijk buiten de ervaringen en de diploma’s die jij hebt ook veel meer dan alleen dat. Bij een verkoopmedewerker verwachten wij dat jij je zichtbaar opstelt, je moet mensen goed kunnen inschatten. Dus als jij nog opzoek bent naar een bijbaan (fulltime of parttime) en beschik jij tot de kwaliteiten van een verkoopmedewerker twijfel dan niet en solliciteer nu bij ATwerkvandaag!     

Salesmedewerker Maastricht.jpg
bottom of page