top of page
Hoe vind ik werk.jpg

Werken in Maastricht

Werken in Maastricht

Uitzendbureau Atwerkvandaag uit Maastricht heet jou welkom op de pagina van ‘Werken in Maastricht’. Op deze pagina vertellen wij (ATwerkvandaag) jou alles over de verschillende werkzaamheden in Maastricht en hoe jij als werkzoekende kunt werken in Maastricht.

 

Maastricht is de hoofdstad van Limburg en er zijn veel verschillende soorten bedrijven, die werknemers nodig hebben. Denk bijvoorbeeld aan werken in de horeca of in het onderwijs, bijna overal zijn er werknemers nodig. Maar hoe kun jij nou werk vinden in Maastricht? Daarmee willen wij het team van uitzendbureau Atwerkvandaag jou daarbij helpen. Onze website bevat een uitgebreide lijst van verschillende vacatures uit verschillende markten. Je kunt op ieder vacature vrij solliciteren en indien je hulp nodig hebt, wees dan niet gerust, het team van Atwerkvandaag helpt je graag door het sollicitatieproces heen.

Ik zoek werk in Maastricht.jpg

Niet zomaar een uitzendbureau

Atwerkvandaag is een uitzendbureau dat voornamelijk actief is in de regio Limburg en heeft door de jaren heen verschillende werkzoekende geholpen om een baan te vinden. Atwerkvandaag is een uitzendbureau uit Maastricht dat alles voor haar klanten en partners over heeft. Wij gaan voor hen tot het uitersten en we bieden verschillende vacatures aan onze klanten, maar daarnaast helpen we onze partners om verschillende vacatures in te vullen met kwalitatieve personeel. Wij zijn niet zomaar een uitzendbureau zoals alle andere, want wij zijn niet alleen gericht om onszelf financieel uit te breiden. Bij ATwerkvandaag gaat het erom dat we het samen doen, zowel met onze klanten als onze partners door ons netwerk te blijven uitbreiden. Samen groeien noemen wij dat bij ATwerkvandaag.

Het uitzendbureau in Maastricht.png

ATwerkvandaag uit Maatricht

Door de jaren heen dat Atwerkvandaag in regio Limburg actief is hebben wij verschillende soorten opdrachten uitgevoerd voor verschillende soorten klanten en partners. We hebben onder andere bij een van onze partners het HR-team versterkt. Daarnaast hebben we bij verschillende partners kwalitatief personeel geleverd. Van begeleiders tot aan schoonmakers.

 

Als het beste uitzendbureau van Maastricht proberen we altijd het beste werk te leveren. We willen door de komende jaren ons netwerk ook blijven uitbreiden, door met meerdere bedrijven in de arbeidsmarkt samen te werken. We staan altijd open voor een gezonde en langdurige samenwerking.

Leer ons beter kennen

Atwerkvandaag is een open bedrijf die bestaat uit verschillende achtergronden, normen en waardes. Doordat we een team hebben bestaande uit verschillende achtergronden heerst er niet één specifiek cultuur. Tuurlijk is er een algemene bedrijfscultuur waarbij de bedrijfshiërarchie wordt gerespecteerd, maar er zijn verschillende culturen binnen het bedrijf. Het team van Atwerkvandaag bestaat uit: stagiaires, vaste werknemers, en eigenaren. Binnen dit team worden er verschillende normen en waardes gerespecteerd. Een belangrijk waarde is dat, ieder zich zelf mag zijn. Daarnaast kan iedereen zijn of haar mening delen op een respectvolle manier. Een norm dat wordt gerespecteerd is, initiatief tonen. Met dit bedoelen we dat Atwerkvandaag haar team aanspoort om initiatief te tonen en zelfstandig aan het werk gaan en indien er geen traditionele oplossing is op zoek te gaan naar een creatieve oplossing.

Werk zoeken in Maastricht.jpg
bottom of page