top of page
digital-increasing-bar-graph-with-businessman-hand-overlay.jpg

Marketing Manager Maastricht

Wil jij Marketing manager worden in Maastricht?

Zou jij graag als marketing manager willen werken, dan zit je bij ATwerkvandaag op het goede pad. Wij zorgen ervoor dat jij de perfecte match hebt gevonden, waar zowel de werkgever als werknemer tevreden met elkaar is. Bij ATwerkvandaag proberen we de sollicitanten echt te leren kennen. Hierdoor kunnen wij erachter komen of jij een perfecte match kan zijn bij een van onze vacatures op ATwerkvandaag. Dus ben jij op zoek naar een baan als marketing manager in de prachtige oude stad van Maastricht en ben jij op zoek naar een perfecte match met een vacature? Lees dan nog maar even verder voor meer informatie!

business-people-meeting.jpg

Marketing manager

Voor onze opdrachtgever in Maastricht zijn wij opzoek naar een marketing manager. Onze partner staat helemaal in het teken van duurzaamheid en je gaat dus ook indirect meewerken aan een beter milieu! Wat zoeken wij precies? Als marketing manager, ben je de schakel tussen sales & productie, je hebt nauw contact met de sales afdeling dit contact gaat omtrent; Offertes eindproduct, Offertes granulaat soorten en import & export documentaties. Ook sta je in nauw contact met de CEO, omtrent; Bedrijfsdocumentaties verwerken en managen, inkoop grondstoffen en eindproducten/verpakkingen. Hierin is de verwachting dat je dit zult managen en naar loop van tijd gedeeltelijk zult overnemen.

Marketing-cuate.png

Welke eigenschappen zoeken wij?

Binnen ATwerkvandaag zijn er een aantal verwachtingen voor een marketing manager. Zo verwachten wij dat je minimaal 1 jaar werkervaring hebt als accountmanager of een vergelijkbare functie, je moet de Nederlandse en Engelse taal kunnen beheersen. Ook moet je een MBO, Hbo of hogere opleiding volgen en ben je voor 34 tot 40 uur per week beschikbaar. Het is ook belangrijk als je voldoet aan je werkzaamheden met passie en daadkracht, en hard werkt. Je moet communicatief sterk zijn en je moet een echte teamspeler zijn.

Voldoe jij nou aan onze verwachten van een marketing manager en ben jij opzoek naar de perfecte baan in Maastricht, misschien ben jij dan wel onze perfecte match voor deze vacature!

Waarom stage in Valkenburg?

Bij de perfecte match hoort niet alleen een mooie vacature, bij de perfecte mach hoort ook een mooie samenwerking tussen ATwerkvandaag en onze nieuwe marketingmanager. Bij uitzendbureau ATwerkvandaag zoeken we naar de ultieme communicatie tussen ons en sollicitanten. Als uitzendbureau zijn wij op zoek naar een Marketing Manager die het werk met passie voor elkaar krijgt, maar ook iemand die goed kan opschieten met onze collega's! Een persoon die zakelijke activiteiten kan uitvoeren en tevens een persoon is die een prettige sfeer op de werkvloer brengt. Denk je na het lezen van deze informatie dat deze vacature bij jou past? Aarzel dan niet om te solliciteren als Marketing Manager in Maastricht bij ATwerkvandaag.

friends-holding-up-thought-bubbles-with-social-media-concept-icons.jpg
bottom of page