top of page
vacature hovenier.jpg

Werken als hovenier in Maastricht

Wat doet een hovenier

Bij ATwerkvandaag zorgen wij altijd voor de beste werkomgeving! Wij kijken natuurlijk ook waar jullie in gespecialiseerd zijn en in combinatie met jou specialisatie zoeken wij de perfecte opdracht voor jou. Bij de vacature hovenier in Maastricht verwachten wij natuurlijk dat jij:

-          Goed in het ontwerpen van groenvoorzieningen.

-          Het bewerken, beplanten en/of bestraten van een terrein.

-          Uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden zoals, snoeien, grasmaaien, onkruid wieden etc.

-          Aanleggen van borders, vijvers, terrassen en paden.

Herken jij jezelf in deze eigenschappen? En lijkt het je wat om te fungeren als een hovenier in en rondom Maastricht, kijk dan gerust verder op ATwerkvandaag.

werken als hovenier.jpg

Waarom als

hovenier werken

Ben jij iemand die veel en makkelijk met zijn handen kan en zeker wil werken? Dan kan je bij ons: ATwerkvandaag terecht komen. Bij ATwerkvandaag hebben wij een hele boel bedrijven waar jij je zeker op je gemak gaat voelen en waar werk op jouw specialisatie is afgestemd... Dit allemaal in en rondom Maastricht. Het uitzendbureau ATwerkvandaag is veel bezig met zijn werknemers en de vacatures die zij hebben. Ze zijn veel bezig met hoe het binnen de bedrijven gaat. Dus ben jij opzoek naar een bijbaan en wil jij graag werken als een hovenier in Maastricht waar het werk op jouw specialisatie is afgestemd en jouw voorkeuren, kijk dan gerust verder en vergeet natuurlijk niet om te solliciteren!

hovenier.png

Wat kan een hovenier allemaal doen.

Als je een hovenier bent dan ben je natuurlijk iemand die handig is met zijn handen en iemand die er van houdt om met zijn handen te werken. Bij ATwerkvandaag helpen wij jou om een bijbaan te vinden in en rondom Maastricht. Een paar taken wat een hovenier op zich neemt zijn:

-          Planten van gewassen, struiken en bomen.

-          Verwijderen van onkruid.

-          Snoeien van planten en bomen.

-          Verschillende tuinconstructies onderhouden.

-          Plaatsen en vervangen van schuttingen en vlonders.

Om als een hovenier te fungeren heb je natuurlijk wel wat ervaring nodig. Het liefste een groen gerelateerde MBO opleiding zoals MBO hovenier. 

Wat verwacht ATwerkvandaag

Het komen werken, en/of werk of een bijbaan vinden door ATwerkvandaag is en blijft altijd een keuze! Als jij opzoek bent naar een baan in Maastricht, parttime en fulltime dan kan je zeker bij ons terecht komen. Wij hebben eigenlijk voor iedere potje een deksel. Bij ATwerkvandaag verwachten wij eigenlijk buiten de ervaringen en de diploma’s die jij hebt ook veel meer dan alleen dat. Bij een hovenier verwachten wij dat jij goed met je handen kunt werken en de taken goed kunt . Dus als jij nog opzoek bent naar een bijbaan (fulltime of parttime) en beschik jij tot de kwaliteiten van een hovenier twijfel dan niet en solliciteer nu bij ATwerkvandaag!     

atwerkvandaag hovenier.jpg
bottom of page