top of page
Vacatures Limburg.jpg

Vacature financial controller

in Maastricht

Werken als financial controller

in Maastricht

Voor een opdrachtgever in Maastricht zijn wij op zoek naar een financial controller. Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging als Financial controller? En heb jij Financieel inzicht? En zoek jij een baan met toekomstperspectief? Lees dan verder! En ga aan de slag als Financial controller via ons. Bekijk de vacature op de vacature pagina of bel direct!

Vacatures Nederland.jpg

Financial controller

Als financial controller verricht je verschillende financiële en administratieve taken. Jij bent als financial controller verantwoordelijk voor het accounting proces en voer je analyses uit met betrekking tot de realisatie, begroting en prognose van doelstellingen. Ook beoordeel je projectresultaten, maak je projectbegrotingen en stel je daar adviezen voor op ten behoeve van de besluitvorming.

Financial controller.png

Werken als financial controller in Maastricht

Bij uitzendbureau ATwerkvandaag zorgen wij altijd voor de beste werkomgeving. Bij de vacature financial controller is het een pré om minimaal 3-5 jaar werk ervaring te hebben in een vergelijkbare functie. Ernaast heb jij enkele ervaring in het vak.

Wat verwachten wij van jou?

Werken bij ATwerkvandaag in Maastricht is altijd een keuze. Wij hebben voor ieder potje wel een deksel. We verwachten buiten de diploma’s en ervaringen meer van jou bij ATwerkvandaag. Om de vacature Financial controller te vervullen verwachten wij iemand die zijn werkzaamheden met passie, draadkracht en hard werk verricht. Daarnaast ben jij sterk in Financiele en administratieve vaardigheden en ben jij een topper en heb jij een klantgerichte instelling!

Vacatures Maastricht.jpg
bottom of page