top of page
Werk zoekende in Maastricht.jpg

Werken als surveillant in Maastricht

Werken als surveillant in Maastricht

Heb je al enkele jaren ervaring als evenementenbeveiliger of objectbeveiliger en ben je toe aan meer vastigheid? Ben je net afgestudeerd als Beveiliger niveau 2 en heb je na al je stages behoefte aan een echte volwassen baan? Of maak je graag de overstap naar de mobiele surveillance bij een groot bedrijf? Dan ben je bij ATwerkvandaag aan het juiste adres. Geen dienst is hetzelfde. In jouw baan als mobiel surveillant zal je dan ook vaak worden gevraagd je flexibel op te stellen. Dit betekent dat gemiddeld 20 dagen per loonperiode zult werken, waarvan gemiddeld 2 à 3 weekenden. Een korte ochtenddienst of een lange nachtdienst: jij draait er je hand niet voor om. Zo zorgen wij met jou voor leuk afwisselend werk. 

Parttime werk in Maastricht.jpg

Dit past bij jou!

Door alleen op de opdrachten te reageren die jij leuk vindt en wanneer het jou uitkomt, bepaal jij je eigen rooster. Weekje vakantie van school en je kunt wel wat extra geld gebruiken? Plan jezelf dan zo veel mogelijk in. Of niet, als je geen zin hebt. It's up to you!

Naast de opdracht als surveillant, kan je ook aan de slag gaan als logistiek medewerker, koerier en winkelmedewerker. Dus bekijk de website van ATwerkvandaag en ga direct aan de slag voor verschillende opdrachtgevers.

Ik zoek werk in Maastricht als beveilger.png

Lees  verder  en solliciteer!

Thuis leren, thuis colleges volgen, het kan allemaal! Maar het maken van een tentamen moet toch écht op locatie gebeuren. Er moet namelijk iemand zijn om de boel een beetje in de gaten te houden. Als surveillant zal jij de studenten ontvangen, de examens uitdelen en een oogje in het zeil houden. Het examen vindt volgende week plaats. Jij maakt het verschil door bij dreigende situaties op de juiste manier te reageren. Naast je kennis van de theorie luister je ook naar je onderbuikgevoel. Je treedt daadkrachtig op als dat nodig is. Eenzijdig is je werk als beveiliger nooit. Verantwoordelijk is het wel.

Maak  kennis  met deze  job

Je draait ochtend, middag, avond, nacht,- en weekenddiensten. Als mobiel surveillant bij Trigion ligt de nadruk in jouw werkzaamheden op:

Goed en veilig openen en sluiten van gebouwen. Je controleert bij het afsluiten dat niemand meer in het pand aanwezig is. Onveilige of afwijkende situaties herkennen. Jij hebt het als eerste in de gaten wanneer iets niet gaat zoals het ‘hoort’.  Bij verdachte situaties kan het soms nodig zijn om hulpdiensten in te schakelen. Preventief handelen. Je bent zichtbaar aanwezig en grijpt in voor er echte problemen ontstaan. Je voorkomt hiermee inbraak, vernieling en ongevallen.

Werken als beveiliger in Maastricht.jpg
bottom of page