top of page
Stage lopen in Valkenburg.jpg

Stage lopen in  Maastricht

Loop stage in Valkenburg

He student! Is het tijd om stage te lopen? Dan ben jij bij ATwerkvandaag op de perfecte plek! Bij ATwerkvandaag vind je namelijk de allerleukste stages in Maastricht. Er zijn volop stages die aansluiten bij jouw opleiding. Wat dacht je van een stage in Maastricht in de Marketing of de commerciele branche. Of je nu een stage zoekt op mbo-, hbo- of universitaire niveau, bij ATwerkvandaag vind je altijd een stage in Maastricht die bij jou past. Waar wacht je op?

Stage valkenburg.jpg

Wij verwachten van jou

Bij uitzendbureau ATwerkvandaag verwachten wij altijd de volle 100% ook bij onze stagiaires. Wij helpen jou met het zoeken naar een geweldige stage plaats binnen Maastricht en omgeving en wie weet loop jij je eerste internship wel  bij een van onze geweldige klanten!

Werken in Valkenburg.png

Wat is een

goede stage?

Een stage is bedoeld om je theoretische kennis in de praktijk te kunnen brengen. Zoek dus naar een stage die aansluit bij je studie. Verder is het belangrijk om een uitdagende stage te vinden die past bij je niveau, zodat je nog kunt leren en je jezelf niet gaat vervelen.

Waarom stage in Valkenburg?

Valkenburg is een bekende stad in de provincie Limburg. Dat ooit een vestingstadje was. De bijzondere ruïne van het Kasteel Valkenburg torent hoog boven de heuvel uit. Het is de enige hoogteburcht in Nederland. Met onder de burcht diverse grotten die je kunt ontdekken. Dit en nog vele andere toffe monumenten kun je verwachten in deze oude stad. Naast de geweldige en mooie monumenten zijn er ook heerlijke restaurants en terrassen waar je lekker kunt genieten van je pauze of na je werkdag. Werken in Valkenburg is geweldig, maar stage lopen in een stad zoals deze is een unieke en fantastische ervaring!

Vacatures Valkenburg.jpg
bottom of page