top of page

Stage lopen tijdens je schooljaar

Ben jij nou op zoek naar een leuke stageplek en zit jij in je eerste jaar van je opleiding? Dan heb ik de perfecte stageplek voor jou! Wij zullen jou vandaag wat vertellen over stage lopen bij uitzendbureau ATwerkvandaag en waarom dit de perfecte stageplek is voor jou.

Loop stage in Maastricht.jpg

Wat is een stage

Een stage is de functie van een student die binnen een organisatie werkt om waardevolle werkervaring op te doen. Bij een stage leer je binnen je opleiding praktische en theoretische leerdoelen die passen bij jouw opleiding, je leert te werken binnen een bedrijf en leert op een professionele werkvloer te werken.

Stage lopen bij een uitzendbureau in Maastricht.png

Stage  lopen bij  Uitzendbureau ATwerkvandaag

Uitzendbureau ATwerkvandaag uit Maastricht is de perfecte plek om je eerste stage te lopen. Bij ATwerkvandaag krijg je de begeleiding om je eerste stage goed te laten verlopen, er word je geleerd om professioneel om te gaan op een echte werkplek. Je zult opdrachten krijgen die jou en je stagebedrijf enorm zullen helpen. Je doorgroeimogelijkheden zullen hier enorm groeien en je collega’s zullen je hier op elk moment bij helpen!

ATwerkvandaag

Bij de perfecte match hoort natuurlijk niet alleen een leuke stageplek, bij de perfecte match hoort een goede samenwerking tussen ATwerkvandaag en onze nieuwe stagiaire. Wij als ATwerkvandaag zoeken een stagiaire vol met passie die zijn/haar werk doet, daarbij hoort natuurlijk ook iemand die goed om kan gaan met onze collega’s! Zakelijke werkzaamheden kan verrichten maar ook een gezellige sfeer op de werkvloer kan brengen. Heb jij nou na deze informatie het gevoel dat dit de perfecte stageplek is voor jou? Twijfel dan niet en contacteer ATwerkvandaag voor een stageplek!

Stage lopen.jpg
bottom of page