top of page
Solliciteren in Maastricht.jpg

Solliciteren  bij een uitzendbureau

Hoe moet je solliciteren bij een uitzendbureau?

Uitzendbureaus hebben de behoefte aan hardwerkend flexibel personeel. Het zoeken via een uitzendbureau is makkelijker dan je denkt. Heb je interesse hierin lees dan zeker verder!

Sollicitatie Maastricht.jpg

Wat is een uitzendbureau

Als je niet weet wat een uitzendbureau is dan vertellen wij je dit nu! Kort gezegd zorgt een uitzendbureau voor de connectie tussen mensen die banen zoeken en bedrijven die mensen zoeken. Mensen die werk zoeken kunnen zich bij een uitzendbureau inschrijven als werkzoekende. Bij ATwerkvandaag bijvoorbeeld kun jij je inschrijven als werkzoekende en kan jij op verschillende vacatures van ATwerkvandaag solliciteren.

Solliciteren.png

Wat heb je nodig voor solliciteren bij een uitzendbureau?

Bij ATwerkvandaag zorgen wij altijd voor de beste werkomgeving. ATwerkvandaag bemiddelt werkgevers en werknemers als het gaat om banen. We helpen daarbij werkgevers die een open vacature hebben en werknemers, zoals jij wellicht, die op zoek zijn naar een (nieuwe) baan. Daarin zoeken wij de beste match. Wat je vooral nodig hebt hierbij is een professioneel CV waarin al je kwaliteiten, scholing en werkervaring instaat. Zo kan het uitzendbureau ATwerkvandaag uit Maastricht je makkelijker helpen aan een baan.

Het voordeel van werken via een uitzendbureau

Een van de belangerijkste dingen is een goeie sollicitatiebrief. Een goede sollicitatie brief is origineel en springt eruit. Je wilt je immers van je beste kant laten zien. Maar wat betreft de opbouw van je sollicitatiebrief, is het slim om het standaard en voorspelbaar te houden. Dat betekent: een aanhef, originele openingszin met introductie, een middenstuk en een krachtige afsluiting. Zo weet jij zeker dat je niks belangrijks vergeet te vermelden en voldoet de brief qua opbouw aan de verwachtingen van de lezer. 

Uitzendbureau sollicitatie.jpg
bottom of page