top of page
Uitzendbureau ATwerkvandaag helpt met solliciteeren.jpg

Hoe bereid je een sollicitatiegesprek voor? + TIPS

Hoe bereid je een sollicitatiegesprek voor? + TIPS

Je bent opzoek geweest naar werk in Maastricht en je bent uitgekomen bij uitzendbureau ATwerkvandaag in Maastricht en je hebt gekeken naar de vacatures die zij hebben en er heeft je één vacature aangesproken en je hebt hierop gereageerd en je bent uitgenodigd om op sollicitatiegesprek te komen. Wat nu?

-          Bereid de inhoud van het gesprek goed voor.

-          Zorg ervoor dat je er goed/professioneel uitziet.

-          Let op je houding tijdens het gesprek.

-          Toon interesse tijdens het gesprek.

-          Het allerbelangrijkste is WEES OPTIJD.

Als je aan deze punten let dan komt het helemaal goed tijdens jou sollicitatiegesprek en hoef jij je geen zorgen te maken.

Solliciteren hoe doe je dat.jpg

Waarom is een sollicitatiegesprek belangrijk?

Je bent opzoek geweest naar werk in Maastricht en je bent uitgekomen bij uitzendbureau Atwerkvandaag in Maastricht en je hebt gekeken naar de vacatures die zij hebben en er heeft je één vacature aangesproken en je hebt hierop gereageerd en je bent uitgenodigd om op sollicitatiegesprek te komen. Maar waarom moet je eigenlijk nu op sollicitatiegesprek komen? Tijdens het gesprek worden allerlei vragen aan je gesteld om te kunnen beoordelen of jij de persoon bent die het bedrijf zoekt. Het is belangrijk dat je deze sollicitatievragen slim beantwoordt en de juiste dingen zegt. Bij een sollicitatiegesprek weet jij dan ook of het bedrijf nu wel of niet bij jou past.

Ik heb een sollicitatie gesprek wat moet ik doen.png

Wat kan je verwachten?

Je bent op zoek geweest naar een baan in Maastricht, je hebt het uitzendbureau Atwerkvandaag in Maastricht ontmoet, je hebt hun vacatures bekeken, een van hen is je toegestuurd, je hebt erop gereageerd, je bent uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Maar waarom interview je nu? Tijdens het sollicitatiegesprek worden u verschillende vragen gesteld om te beoordelen of u de persoon bent die het bedrijf zoekt. Het is belangrijk om deze sollicitatievragen verstandig te beantwoorden en de juiste dingen te zeggen. Tijdens een sollicitatiegesprek weet je ook of het bedrijf bij je past.

Wat verwacht Atwerkvandaag?

Het komen werken, en/of werk of een bijbaan vinden door ATwerkvandaag is en blijft altijd een keuze! Als jij opzoek bent naar een baan in Maastricht, parttime en fulltime dan kan je zeker bij ons terecht komen. Wij hebben eigenlijk voor iedere potje een deksel. Bij ATwerkvandaag verwachten wij eigenlijk buiten de ervaringen en de diploma’s die jij hebt ook veel meer dan alleen dat. Dus als jij nog opzoek bent naar een bijbaan (fulltime of parttime) en beschik jij tot de kwaliteiten van een vacature die je gezien hebt twijfel dan niet en solliciteer nu bij ATwerkvandaag!     

Sollicitatie tips.jpg
bottom of page