top of page
Vacature in Maastricht uitzendbureau.jpg

Sales Consultant in Maastricht

Sales Consultant in Maastricht

Door middel van professionele begeleiding in alle werkprocessen draagt ATwerkvandaag zorg voor hét gemeenschappelijk doel: een tevreden werkgever én werknemer. ATwerkvandaag leert partners en werknemers écht kennen. Zo is het van grote toegevoegde waarde dat wij altijd eerlijk en oprecht communiceren om onze dienstverlening tot in de puntjes uit te kunnen voeren.

Vacatures in Maastricht ATwerkvandaag.jpg

Sales Consultant

Als sales consultant ben jij het presenteerblad voor de organisatie waar je voor gaat werken. Met jouw verantwoordelijkheidsgevoel om als vertegenwoordiger het hele verkoopproces te doorlopen met potentiële klanten, zorg je samen met de salesconsultant buitendienst ervoor dat de organisatie uitgroeit naar een mondiale speler in het leveren van duurzame producten. Deze opdrachtgever staat vol op in de bloei en is opzoek naar een langdurige samenwerking waarin veel doorgroeimogelijkheden bestaan. Onze partner staat helemaal in het teken van duurzaamheid en je gaat dus ook indirect meewerken aan een beter milieu!

Sales consultant Maastricht ATwerkvandaag.png

Werken als Sales

Consultant in Maastricht

Bij ATwerkvandaag zorgen wij altijd voor de beste werkomgeving. Bij de vacature sales consultant verwachten wij iemand die minimaal 2 jaar werkervaring heeft als sales consultant of een vergelijkbare functie. Je moet voor deze baan ook een minimaal opleidingsniveau hebben van MBO4/HBO of hoger. 

Wat verwacht ATwerkvandaag

Werken bij ATwerkvandaag in Maastricht is altijd een keuze. Wij hebben voor ieder potje wel een deksel. We verwachten buiten de diploma's en ervaringen meer van jou bij ATwerkvandaag. Om de vacature sales consultant te vullen verwachten wij iemand die zijn werkzaamheden met passie, daadkracht en hard werkt verricht. Daarnaast bij je communicatief zeer sterk, en je bent een geboren verkoper. Sales is jouw ding! Je houdt ervan. 

Sales Consultant Maastricht.jpg
bottom of page