top of page
  • Foto van schrijverATwerkvandaag

Werken in Maastricht naast je studie.


Als student kan het lastig zijn om financieel rond te komen zonder een bijbaan. Gelukkig zijn er talloze opties beschikbaar om naast je studie wat extra geld te verdienen. In deze blog bespreken we hoe je de perfecte baan kunt vinden om te werken in Maastricht naast je studie.


Werken bij uitzendburau ATWerkvandaag

ATWerkvandaag biedt een breed scala aan vacatures voor studenten in Maastricht. Maak gebruik van ATWerkvandaag om gemakkelijk een goed overzicht te krijgen van alle beschikbare vacatures in Maastricht en omstreken die perfect aansluiten bij jouw wensen.


Zoek naar vacatures die passen bij jouw studie

Als je naast je studie wilt werken in Maastricht, is het een goed idee om te zoeken naar vacatures die aansluiten bij jouw studie. Dit kan niet alleen helpen om je cv te versterken, maar ook om ervaring op te doen in jouw vakgebied. Kijk bijvoorbeeld eens naar stage- of werkervaringsplekken bij bedrijven in de buurt.


Overweeg een flexibele baan

Als je als student werkt naast je studie, kan het lastig zijn om je werkuren en studie-uren op elkaar af te stemmen. Overweeg daarom om een flexibele baan te zoeken, waarbij je zelf je uren kunt indelen. Dit kan bijvoorbeeld in de horeca of als freelancer.


Er zijn genoeg opties om naast je studie te werken in Maastricht. Of je nu op zoek bent naar werk in jouw vakgebied of juist een flexibele bijbaan zoekt, er is altijd wel een vacature die bij jou past. Maak gebruik van ATWerkvandaag, zoek naar vacatures die aansluiten bij jouw studie en overweeg een flexibele baan. Zo vind jij de perfecte baan om naast je studie te werken in Maastricht.

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page