top of page
  • Foto van schrijverATwerkvandaag

Wat te doen als je niet tevreden bent met het werk dat via een uitzendbureau is gevonden?


Als je via een uitzendbureau zoals ATwerkvandaag in Maastricht werk hebt gevonden, kan het voorkomen dat je niet tevreden bent met de werkzaamheden of de arbeidsvoorwaarden. Wat kun je dan doen?


Bespreek het met het uitzendbureau

Het is altijd verstandig om als eerste stap het probleem te bespreken met het uitzendbureau. Vaak zijn er mogelijkheden om het probleem op te lossen, bijvoorbeeld door het zoeken naar ander werk binnen hetzelfde bedrijf of het aanpassen van de arbeidsvoorwaarden. ATwerkvandaag in Maastricht heeft een goede klantenservice die altijd bereid is om te helpen bij eventuele problemen.


Zoek naar andere mogelijkheden

Als het uitzendbureau geen oplossing kan bieden, kun je zelf op zoek gaan naar andere mogelijkheden. Het kan bijvoorbeeld helpen om te praten met collega's en te kijken of zij dezelfde ervaringen hebben en misschien al een oplossing hebben gevonden. Ook kun je zelf op zoek gaan naar vacatures en contact opnemen met andere uitzendbureaus.


Schakel een juridische instantie in

Als het probleem niet opgelost kan worden door het uitzendbureau of door zelf te zoeken naar andere mogelijkheden, kun je altijd een juridische instantie inschakelen. Dit kan bijvoorbeeld een vakbond zijn of een instantie die gespecialiseerd is in arbeidsrecht. Zij kunnen je adviseren over je rechten en eventueel juridische stappen ondernemen.


Als je niet tevreden bent met het werk dat via een uitzendbureau is gevonden, is het belangrijk om het probleem te bespreken met het uitzendbureau. Vaak zijn er mogelijkheden om het probleem op te lossen. Als dit niet lukt, kun je zelf op zoek gaan naar andere mogelijkheden of een juridische instantie inschakelen. Het is altijd goed om je rechten te kennen en eventueel juridische stappen te ondernemen als dat nodig is. ATwerkvandaag in Maastricht staat altijd voor je klaar om je te helpen bij eventuele problemen en streeft naar tevredenheid van alle werknemers.Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page