top of page
  • Foto van schrijverATwerkvandaag

Interview Tony Abdallah

Wat is je naam, hoe oud ben je en waar kom je vandaan?

Mijn naam is Tony, ik ben 24 jaar oud en ik kom uit Maastricht.


Welke opleiding doe je?

Op dit moment volg ik Marketing en Communicatie niveau 4 in Maastricht, in mijn laatste jaar.


Hoe ben je bij ATwerkvandaag terechtgekomen?

Ik ben via de stagemarkt van mijn school bij ATwerkvandaag beland. Ik heb gezocht naar een stage die me aansprak op de website van de stagemarkt, en zo ben ik hier terechtgekomen.


Wat is je belangrijkste opdracht binnen het bedrijf?

Ik ben begonnen met het social media plan, dat gaan we verder uitwerken. Zodra alle gegevens kloppen, kunnen we beginnen met het plaatsen van berichten op social media. We gaan daarvoor gebruikmaken van Facebook, Instagram en mogelijk TikTok, maar eerst moeten we ervoor zorgen dat alle gegevens kloppen. Daarnaast ben ik ook bezig met het schrijven van vacatures en binnenkort zullen we sollicitatiegesprekken voeren met kandidaten.Welke vakken op school vind je het meest relevant in deze branche?

Zeker het vak Marketing, maar ook het vak Communicatie. Je gaat immers in gesprek met klanten en bedrijven, en je moet in staat zijn om relaties op te bouwen en te onderhouden.


Welke vaardigheden zijn vereist voor een stage in deze branche?

Het is belangrijk dat je goed kunt samenwerken met collega's en dat je goede communicatieve vaardigheden hebt, aangezien je veel te maken krijgt met klanten.


Wat is tot nu toe het meest leerzame moment geweest?

Vooral het begrijpen hoe het er in een bedrijf aan toegaat, hoe je klanten aanspreekt en relaties onderhoudt. Het werven van klanten en het selectieproces zijn momenteel nieuwe aspecten waarvan ik veel leer.


Hoe zou je de relatie tussen jou en je collega's omschrijven?

We hebben een goede band. Een van mijn collega's is een klasgenoot die ik al 3 jaar ken, en de andere collega's zijn ook allemaal aardig. Momenteel zijn we met z'n drieën, maar hopelijk komen er nog meer mensen bij. We vormen een jong team en kunnen goed met elkaar opschieten.Wat onderscheidt jou van andere stagiaires?

Ik ben creatief, ik ben goed in ontwerpen, en daarnaast vind ik mezelf erg vriendelijk en kan ik goed met iedereen opschieten.


Wat is je droombaan?

Ik weet het nog niet precies. Ik heb voor marketing gekozen omdat het altijd van pas kan komen, zelfs als je later voor jezelf gaat werken. Marketing is altijd nodig. Het liefst begin ik met zelf de marketing doen in plaats van een marketingbedrijf inhuren. Dat is financieel voordelig. Daarnaast zou ik graag financiële vrijheid willen hebben in de toekomst. In het begin wil ik graag voor iemand anders werken, maar uiteindelijk wil ik mijn eigen bedrijf starten.


Zou je anderen aanraden om hier stage te lopen?

Ja, zeker weten. Het is een jong team en er is genoeg te doen. Je kunt goede relaties opbouwen met bedrijven en Taha heeft het beste met je voor en zal je ook helpen voor de toekomst. Om hier stage te lopen, moet je wel enige verantwoordelijkheid kunnen nemen, zelfs als Taha er niet is. Dan moet je zelfstandig aan je opdrachten werken en op tijd beginnen.


Wil je nog iets toevoegen over ATwerkvandaag?

Nee, ik heb alles kunnen vertellen.


Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page