top of page
Fulltime Maastricht.jpg

Parttimebaan of bijbaan?

Wat is het verschil

Atwerkvandaag heet je welkom op de pagina ‘Parttimebaan in Maastricht’. Op deze pagina leggen we het verschil uit tussen een parttimebaan en een bijbaan uit. Daarnaast bespreken we het aanbod dat Atwerkvandaag aanbied aan haar klanten. Een bijbaan is betaald werk dat je naast andere activiteiten doet. Bijvoorbeeld met als doel om `je studie te financieren. Een parttimebaan daarentegen is een baan waarbij op een bepaald periode het aantal overeengekomen uren lager ligt dan het aantal dat behoort bij een volledige dag- en weektaak. Op onze website en social mediakanalen bieden we verschillende parttimebanen aan die liggen in verschillende branches zoals de horeca en onderwijs, maar wij bieden ook parttime kantoorbanen aan.

Parttime Maastricht.jpg

ATwerkvandaag

Atwerkvandaag is als gerespecteerde uitzendbureau dat al een aantal jaren actief is in de arbeidsmarkt in Maastricht en omgeving. Door de jaren heen hebben we veel werkzoekende begeleid naar hun ideale baan. We hebben door deze jaren dat we actief zijn een uitgebreid netwerk opgebouwd van verschillende werkgevers en klanten. We bieden op onze website en social mediakanalen verschillende vacatures aan waaronder ook parttimebanen. Deze vacatures zijn van bedrijven die gevestigd zijn in Maastricht en omgeving. Wij zelf zijn ook gevestigd in Maastricht op een ideale en centrale locatie. Maastricht is voor ons een ideale stad om gevestigd te zijn omdat onze partners en voornamelijk klanten daarin gevestigd zijn.

Werk maastricht bijbaan - fulltime - parttime.png

ATwerkvandaag staat niet stil!

We hebben door de jaren dat we gevestigd zijn zeker niet stil gestaan. Atwerkvandaag heeft  zichzelf als uitzendbureau zowel intern als extern uitgebreid en ontwikkelt. We hebben door de jaren heen verschillende opdrachten uitgevoerd voor verschillende klanten en werkgevers waaronder onze huidige en trouwe partners. Het team van Atwerkvandaag heeft onder andere ervoor gezorgd dat RDtuinen kwalitatieve werknemers hebben die parttime werken. We hebben daarnaast werkzoekende begeleid naar hun ideale parttimebaan. Zo hebben we ons netwerk door de actieve jaren uitgebreid. Dit heeft ertoe geleid dat we andere projecten hebben kunnen aannemen zoals het onderhouden van het HR team van Cyclups Plantastiq.

Hoe ontstaat een fijne samenwerking?

Een goede samenwerking is onmogelijk zonder bepaalde normen en waardes die het team van Atwerkvandaag hanteert. Belangrijke normen zijn: we elkaar helpen met de verschillende taken die wij hebben. Wij geloven erin dat een hecht team behulpzaam moet zijn en daarom stimuleren wij iedereen die bij ons werkt aan om elkaar met vragen of andere moeilijkheden te helpen. Een waarde die we daarbij hanteren is, geduld.  We stimuleren onze werknemers om geduldig met elkaar te zijn voornamelijk als zei hun hulp aanbieden, want niet iedereen werkt op hetzelfde tempo. Het team van uitzendbureau Atwerkvandaag hanteert ook een andere norm, deze is, dat iedereen vrij is om haar/zijn mening te uiten op kantoor. Dit moet wel zonder de andere te beledigen. Respect is belangrijke waarde die we als bedrijf zowel intern als extern naar boven proberen te brengen.

Bijbaan Maastricht.jpg
bottom of page