top of page
vacature schoonmaak.jpg

Medewerker Schoonmaak in Maastricht

Medewerker Schoonmaak in Maastricht

Bij uitzendbureau ATwerkvandaag uit Maastricht zijn wij altijd opzoek naar de perfecte match, een tevreden werkgever en werknemer. Met een ultieme communicatie tussen ATwerkvandaag en onze sollicitanten proberen wij altijd onze partners en werknemers echt te leren kennen. Met de ultieme communicatie van eerlijkheid en oprechtheid zijn komen we erachter of jij de perfecte match bent voor de vacatures van ATwerkvandaag. Ben jij nou opzoek naar een baan als medewerker schoonmaak in de mooie stad Maastricht en wil je er zeker van zijn dat je de perfecte match bent met een vacature? Kijk dan vooral nog even verder naar de volgende informatie!

werken.jpg

Medewerker schoonmaak

Voor onze opdrachtgever in Maastricht zijn wij opzoek naar medewerkers die ons team komen versterken in de schoonmaak. De werkzaamheden bevatten onder andere het reinigen van werkplekken, installaties en werknemersfaciliteiten zoals de kantine. Hier zorg jij voor de hygiëne waar medewerkers van de klant hun werkzaamheden later weer kunnen uitoefenen. Jouw werk is dus onmisbaar! Maar uitzendbureau ATwerkvandaag is vooral opzoek naar een gedreven Schoonmaker. Deze opdrachtgever staat vol op in de bloei en is opzoek naar een langdurige samenwerking waarin veel doorgroeimogelijkheden bestaan.

ik zoek werk.png

Werken als medewerker schoonmaak in Maastricht

Wat verwachten wij als ATwerkvandaag van onze nieuwe medewerker schoonmaak? Binnen ATwerkvandaag zijn er een aantal verwachtingen voor een schoonmaker. Zo verwachten wij bijvoorbeeld een doorzetter die klaar staat om een klus te klaren in een dynamisch team. Ook is het natuurlijk belangrijk dat je een zelfstandige werker bent met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat wij van onze schoonmaak medewerker verwachten dat de werkzaamheden met passie, daadkracht en hard werk worden uitgevoerd. Voldoe jij nou aan onze verwachten van schoonmaak medewerker en ben jij opzoek naar de perfecte baan in Maastricht, misschien ben jij dan wel onze perfecte match voor deze vacature!

Werken bij AT werkvandaag

Weet jij zeker na het lezen van deze teksten dat jij geschikt bent voor deze vacature? Meld je dan direct aan bij het beste uitzendbureau in Limburg. Ben je toch opzoek naar andere werkzaamheden? Bekijk dan onze vacature pagina. Uitzendbureau ATwerkvandaag uit Maastricht heeft veel verschillende vacatures voor fulltime en parttime banen in de regio Maastricht en omstreken.

werken als schoonmaker.jpg
bottom of page