top of page
Vacatures in Maastricht door uitzendbureau ATwerkvandaag.jpg

Logistiek medewerker in Maastricht

Logistiek medewerker in Maastricht

Door middel van professionele begeleiding in alle werkprocessen draagt uitzendbureau ATwerkvandaag uit Maastricht zorg voor het gemeenschappelijk doel: een tevreden werkgever en werknemer. ATwerkvandaag leert partners en werknemers echt kennen. Zo is het van grote toegevoegde waarde dat wij altijd oprecht en eerlijk communiceren om onze dienstverleningen tot in de puntjes uit te kunnen voeren.

Uitzendbureau  vacatures.jpg

Logistiek medewerker

Als logistiek medewerker zorg jij voor het transport van eindproducten, verpakkingen en grondstoffen van het magazijn. Als logistiek medewerker werk jij aan het picken, controleren en verpakken van producten. En controleer jij de voorraden en de processen. Jij weet als een expert in je vak alles uitvoeren van laad en losactiviteiten, beheren en controleren. Deze opdrachtgever staat vol op in de bloei en is opzoek naar een langdurige samenwerking waarin veel doorgroeimogelijkheden bestaan.

Vacatures ATwerkvandaag.png

Werken als logistiek medewerker in Maastricht

Bij uitzendbureau ATwerkvandaag in Maastricht zorgen wij altijd voor de beste werkomgeving. Bij de vacature logistiek medewerker verwachten wij iemand die minimaal 2 jaar werkervaring heeft als logistiek medewerker of een vergelijkbare functie. Ernaast ben je ook in bezit van een geldig hef- en of reachtruckcertificaat. (Pré)

Wat verwacht ATwerkvandaag

Werken bij ATwerkvandaag in Maastricht is altijd een keuze. Wij hebben voor ieder potje wel een deksel. We verwachten buiten de diploma’s en ervaringen meer van jou bij ATwerkvandaag. Om de vacature logistiek medewerker te vervullen verwachten wij iemand die zijn werkzaamheden met passie, draadkracht en hard werk verricht. Daarnaast ben jij sterk in procesontwikkeling en ben jij een topper met samenwerken!

Online vacatures.jpg
bottom of page