top of page
Werk in Heerlen Uitzendbureau ATwerkvandaag Maastricht.jpg

Logistiek medewerker in Heerlen

Logistiek medewerker in Heerlen

Voor een opdrachtgever in Heerlen is uitzendbureau ATwerkvandaag uit Maastricht opzoek naar een logistiek medewerker. Zoek jij afwisseling in logistieke werkzaamheden? Zit je niet graag stil en ben je handig met een heftruck? Werk je graag in kleinere sub-magazijnen in kleinere teams in ploegendienst? En zoek jij een baan met toekomstperspectief? Lees dan verder! En ga aan de slag als logistiek medewerker bij ATwerkvandaag.

ATwerkvandaag uitzendbureau werken in Heerlen en Maastricht.jpg

Logistiek medewerker

Als logistiek medewerker verricht je verschillende logistieke taken. Jij zorgt voor het transport van eindproducten, verpakkingen en grondstoffen van het magazijn. Als logistiek medewerker werk jij aan het picken, controleren en verpakken van producten. Jij controleert de voorraden en processen en voert die in het computersysteem, ernaast verwerk jij ook informatie in SAP. Jij weet als een expert in je vak alles uit te voeren van laad en loosactiviteiten, beheren en controleren.

Werk in Maastricht door uitzendbureau ATwerkvandaag.png

Werken als logistiek medewerker in Heerlen

Bij uitzendbureau ATwerkvandaag in Maastricht zorgen wij altijd voor de beste werkomgeving. Bij de vacature logistiek medewerker is het een pré om minimaal 2 jaar werk ervaring te hebben in een vergelijkbare functie. Ernaast ben je ook in bezit van een geldig hef- en of reachtruckcertificaat.

Wat verwacht ATwerkvandaag

Werken vinden door uitzendbureau ATwerkvandaag uit Maastricht in Heerlen is altijd een keuze. Wij hebben voor ieder potje wel een deksel. We verwachten buiten de diploma’s en ervaringen meer van jou bij ATwerkvandaag. Om de vacature logistiek medewerker te vervullen verwachten wij iemand die zijn werkzaamheden met passie, draadkracht en hard werk verricht. Daarnaast ben jij sterk in procesontwikkeling en ben jij een topper met samenwerken!

Werk vinden door uitzendbureau ATwerkvandaag Maastricht.jpg
bottom of page