top of page
zoek vacature maastricht.jpg

Ik zoek een vaste baan in Maastricht

Ik zoek een bijbaan in Maastricht

Atwerkvandaag heet je welkom bij de pagina van ‘Ik zoek een vaste baan in Maastricht’. Op deze pagina vertellen wij jou hoe het zoekproces naar een vaste baan bij ons werkt. En natuurlijk bespreken we ons aanbod aan vaste banen. Het zoek proces verloopt als volgt, als werkzoekende ben je opzoek naar een vaste baan in een bepaalde branche. Als werkzoekende zoek je op onze website naar de meest ideale vaste baan voor jou. Je kunt kiezen uit een lijst van vaste banen in verschillende branches. Wij werken samen met verschillende partners en kunnen daarom onze klanten een groot aanbod aan vaste banen aanbieden Wij bieden vaste banen zoals: Een kok bij een gerespecteerde restaurant in regio Maastricht of een logistiekmedewerker bij een groot magazijn in regio Maastricht.  

Ik zoek een vacature in maastricht.jpg

Vacatures  in Maastricht

Atwerkvandaag werkt met andere bedrijven om haar klanten, de werkzoekende, een groot aanbod aan te bieden aan bijbanen, parttimebanen en fulltimebanen. We helpen onze klanten door het zoek en sollicitatieproces. Wij doen dit omdat we geloven dat het beter is om belangrijke dingen samen te doen, dan alleen. Daarop is uitzendbureau maastricht, Atwerkvandaag op gebaseerd. We hebben ons kantoor gevestigd in Maastricht en zijn in deze regio ook actief. We proberen onszelf daaromheen uit te breiden en actief te zijn in andere omgevingen binnen Limburg en over de grens. Maastricht is voor ons een belangrijke plek omdat de meeste van onze klanten en werkgevers/partners zijn in deze stad gevestigd.

uitzendbureau.png

Uitzendbureau ATwerkvandaag 

Atwerkvandaag is een uitzendbureau dat gevestigd is in Maastricht en veel van haar partners zijn ook in deze aantrekkelijke stad gevestigd. We hebben door de jaren dat we actief zijn verschillende projecten en opdrachten succesvol uitgevoerd voor onze huidige werkgevers. Voorbeelden van opdrachten zijn, dat we voor een aantal werkgevers de social mediakanalen hebben verzorgd of aan het verzorgen zijn. Een ander voorbeeld is dat we kwalitatieve werkzoekende hebben door verwezen naar onze werkgevers/partners om verschillende open functies in te vullen binnen het bedrijf van de werkgevers. Als uitzendbureau vinden wij een goede samenwerking belangrijk, dit helpt en motiveert ons als bedrijf om onszelf te blijven ontwikkelen.

Leer ons beter kennen

Voor een goede samenwerking heb je een goede communicatie nodig. Duidelijk communicatie is voor uitzendbureau Atwerkvandaag uit Maastricht een belangrijke norm. We streven als bedrijf ernaar om zowel intern als extern een duidelijke communicatie te hebben. Een belangrijke norm die we ook hanteren is dat iedereen vrij is om zijn oprechte mening te delen binnen het bedrijf. Dit is om elkaar te helpen en elkaar te stimuleren. Een andere norm dat wij, uitzendbureau Atwerkvandaag uit de Limburgse hoofdstad Maastricht, hanteren is dat iedereen zichzelf kan zijn. Er wordt niet geforceerd om op een bepaalde manier te praten en/of te kleden. Creativiteit is ook een waarde dat bij uitzendbureau Atwerkvandaag  wordt gestimuleerd en voornamelijk creatief te zijn bij het bedenken van oplossingen.

ik wil werken in maastricht bij een  uitzenbureau.jpg
bottom of page