top of page
Vacature elektro  monteur in maastricht.jpg

Elektromonteur in Maastricht

Elektromonteur in Maastricht

Voor een opdrachtgever in Maastricht zijn wij als uitzendbureau opzoek naar een elektromonteur. Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging als elektromonteur? En heb jij technische inzicht? En zoek jij een baan met toekomstperspectief? Bekijk onze vacature pagina! En ga aan de slag als elektromonteur bij ons.

werk als elektromonteur in Maastricht vacature.jpg

Elektromonteur

Als elektromonteur verricht je verschillende technische taken. Jij bent als elektromonteur bezig met het oplossen van storingen binnen het productieproces. Jij controleert hierbij de aanpassingen binnen de PLC-programma’s. Jij weet als een expert in je vak alles uit te voeren van het uitvoeren van inspecties en preventief onderhoud, uitvoeren van modificaties-, revisie- en installatiewerkzaamheden. Het monteren en instellen van meet- en regelapparatuur, zowel elektronisch als pneumatisch kan jij als een expert!

Vacature in Maastricht elektrician.png

Werken als elektromonteur in Maastricht

Bij ATwerkvandaag zorgen wij altijd voor de beste werkomgeving. Bij de vacature elektromonteur is het een pré om minimaal 2 jaar werk ervaring te hebben in een vergelijkbare functie. Ernaast heb jij enkele ervaring in het vak.

Wat verwacht ATwerkvandaag

Werken bij uitzendbureau ATwerkvandaag in Maastricht is altijd een keuze. Wij hebben voor ieder potje wel een deksel. We verwachten buiten de diploma’s en ervaringen meer van jou bij uitzendbureau ATwerkvandaag. Om de vacature elektromonteur te vervullen verwachten wij iemand die zijn werkzaamheden met passie, draadkracht en hard werk verricht. Daarnaast ben jij sterk in communicatieve vaardigheden en ben jij een topper en heb jij een klantgerichte instelling

Werken als elektrician in Maastricht bij uitzendbureau ATwerkvandaag.jpg
bottom of page