top of page
Werken als Elektrician. Kijk de vacature om te werken in Maastricht.jpg

Elektricien in Maastricht

Elektricien in Maastricht

Bij ATwerkvandaag zijn wij altijd opzoek naar de perfecte match, een tevreden werkgever en werknemer. Met een ultieme communicatie tussen ons als ATwerkvandaag en onze sollicitanten proberen wij altijd onze partners en werknemers echt te leren kennen. Met deze ultieme communicatie van eerlijk en oprecht zijn komen we erachter of jij de perfecte match bent voor de vacatures van ATwerkvandaag. Ben jij nou opzoek naar een baan als Elektricien in de mooie stad Maastricht en wil je er zeker van zijn dat je de perfecte match bent met een vacature? Kijk dan vooral nog even verder naar de volgende informatie!

ATwerkvandaag  uitzendbureau in Maastricht.jpg

Elektricien

Als aanstaande elektricien voor onze opdrachtgever, ben jij dagelijks actief met het monteren en elektrisch aansluiten van een omvormer. Werken in een bestaande meterkast voornamelijk van huisinstallaties, en daarbij het monteren van bijkomende zekeringkasten is niets nieuws voor jou. Onze opdrachtgever is actief in de gehele regio Limburg. Maar ATwerkvandaag is vooral opzoek naar een gedreven medewerker als Elektricien. Deze opdrachtgever staat vol op in de bloei en is opzoek naar een langdurige samenwerking waarin veel doorgroeimogelijkheden bestaan.

Werken als elektrician in Maastricht.png

Werken als Elektricien in Maastricht

Wat verwachten wij als uitzendbureau van onze nieuwe Elektricien? Binnen ATwerkvandaag zijn er een aantal verwachtingen voor een Elektricien. Zo verwachten wij bijvoorbeeld minimaal mbo-niveau 2. Ook is het natuurlijk belangrijk dat je sterk bent met elektrotechniek, beheersing van Nederlandse taal in woord en geschrift en dat je zowel zelfstandig als in teamverband kan functioneren. Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat wij van onze Elektricien verwachten dat de werkzaamheden met passie, daadkracht en hard werk worden uitgevoerd. Voldoe jij nou aan onze verwachten van Elektricien en ben jij opzoek naar de perfecte baan in Maastricht, misschien ben jij dan wel onze perfecte match voor deze vacature!

Werken bij ATwerkvandaag

Bij de perfecte match hoort natuurlijk niet alleen een leuke vacature, bij de perfecte match hoort ook een goede samenwerking tussen ATwerkvandaag en onze nieuwe Elektricien. Als uitzendbureau uit de stad Maastricht zoeken wij een ultieme communicatie tussen ons en onze sollicitanten. Wij als uitzendbureeau ATwerkvandaag zoeken een Elektricien die vol met passie zijn/haar werk doet maar ook iemand die goed om kan gaan met onze collega’s! Zakelijke werkzaamheden kan verrichten maar ook iemand die een gezellige sfeer op de werkvloer brengt. Heb jij nou na deze informatie het gevoel dat deze vacature de perfecte match is voor jou? Twijfel dan vooral niet en solliciteer bij ATwerkvandaag als Elektricien in Maastricht

Bekijk de vacature als elektricien in Maastricht..jpg
bottom of page