top of page
Werken in de  randstad.jpg

Commercieel Medewerker in Maastricht

Commercieel Medewerker in Maastricht

Door middel van professionele begeleiding in alle werk processen draagt ATwerkvandaag zorg voor het gemeenschappelijke doel: een tevreden werkgever en werknemer. ATwerkvandaag leert partners en werknemers echt kennen. Zo is het van grote toegevoegde waarde dat wij altijd eerlijk en oprecht communiceren om onze dienstverlening tot in de puntjes uit te kunnen voeren.

Vacature commercieel  medewerker.jpg

Commercieel Medewerker

Als commercieel medewerker ga jij je bezighouden met nieuwe en bestaande klanten en neem jij deel aan het hele proces van A-Z. Jij bent iemand die zich richt op de verkoop van de meest kwalitatieve lasnaadreinigers en beitsproducten voor RVS en kijkt naar kansen in de markt. Je bent actief in het adviseren van klanten, het onderhouden en bellen van nieuwe en bestaande klanten. Het is een zelfstandige functie in teamverband met veel afwisseling, uitdaging en verantwoordelijkheid.

hbo vacatures  vind je bij ATwerkvandaag.png

Werken als online  coommercieel medewerker

Bij ATwerkvandaag zorgen wij voor de beste werkomgeving. Bij de vacature commercieel medewerker verwachten wij iemand die minimaal 2 jaar werkervaring heeft als commercieel medewerker of een vergelijkbare functie. Voor deze vacature heb je minimaal een MBO4/HBO opleidingsniveau nodig of hoger. Neem contact op en meld je direct aan voor een van onze vacatures in Maastricht of omstreken.

Wat verwacht het uitzendbureau van jou?

Werken bij uitzendbureau ATwerkvandaag in Maastricht is altijd een keuze. ATwerkvandaag heeft voor ieder potje wel een deksel. ATwerkvandaag verwacht buiten de diploma's en ervaringen meer van jou. Om de vacature commercieel medewerker te vullen, verwachten ATwerkvandaag iemand die zijn werkzaamheden met passie, daadkracht en hard werk verricht. Daarnaast ben je communicatief zeer sterk. Bekijk ook zeker onze andere vacatures.

vacature  maastricht.jpg
bottom of page