top of page
Werken in Call center Maastricht.jpg

Callcenter medewerker in Maastricht

Werken bij een callcenter in Maastricht

Bij uitzendbureau ATwerkvandaag in Maastricht zijn wij altijd opzoek naar de perfecte match, een tevreden werkgever en werknemer. Met een ultieme communicatie tussen ATwerkvandaag en onze sollicitanten proberen wij altijd onze partners en werknemers echt te leren kennen. Met deze ultieme communicatie van eerlijk en oprecht zijn komen we erachter of jij de perfecte match bent voor de vacatures van ATwerkvandaag. Ben jij nou opzoek naar een baan in een callcenter in de mooie stad Maastricht en wil je er zeker van zijn dat je de perfecte match bent met een vacature? Kijk dan vooral nog even verder naar de volgende informatie!

Ik zoek werk in Maastricht.jpeg

Callcenter medewerker

Als Medewerker Klantenservice zul je het meest van de tijd bezig zijn met het aannemen en oplossen of coördineren van verstoringen en vragen van eindgebruikers van zorg klanten. In samenspraak met je collega’s wordt het werk verdeeld. De werkzaamheden bestaan uit de afhandeling van mails en telefonische vragen en verstoringen en het uitvoeren van wijzigingen zoals aanmaken mailboxen, account gerelateerde zaken. De klanten die je onder andere ondersteunt zijn Laurens, Stichting Siza, Stichting Zuyderland Medisch Centrum en Impegno.. Maar uitzendbureau ATwerkvandaag is vooral opzoek naar een gedreven medewerker klantenservice. Deze opdrachtgever staat vol op in de bloei en is opzoek naar een langdurige samenwerking waarin veel doorgroeimogelijkheden bestaan. Ben je opzoek naar werk in Maastricht bekijk dan zeker de vacature.

Call center Maastricht.png

Werken in een callcenter in Maastricht

Wat verwachten wij als ATwerkvandaag van onze nieuwe medewerker? Binnen ATwerkvandaag zijn er een aantal verwachtingen voor iemand binnen een callcenter. Zo verwachten wij bijvoorbeeld basis Servicedesk werkzaamheden: aannemen telefoon, mail en chat, registreren, oplossen of routeren van tickets. Het uitvoeren van Standaard Service Requests en het opvolgen van je tickets. Voldoe jij nou aan onze verwachtingen binnen het werken in een callcenter en ben jij opzoek naar de perfecte baan in Maastricht, misschien ben jij dan wel onze perfecte match voor deze vacature!

Werken bij ATwerkvandaag

Bij de perfecte match hoort natuurlijk niet alleen een leuke vacature, bij de perfecte match hoort ook een goede samenwerking tussen ATwerkvandaag en onze nieuwe medewerker. Als uitzendbureau in Maastricht zoeken wij een ultieme communicatie tussen ons en onze sollicitanten. Wij als ATwerkvandaag zoeken een medewerker die vol met passie zijn/haar werk doet maar ook iemand die goed om kan gaan met onze collega’s! Zakelijke werkzaamheden kan verrichten maar ook iemand die een gezellige sfeer op de werkvloer brengt. Heb jij nou na deze informatie het gevoel dat deze vacature de perfecte match is voor jou? Twijfel dan vooral niet en solliciteer bij ATwerkvandaag als medewerker callcenter in Maastricht

uitzendbureau ATwerkvandaag callcenter werken in Maastricht.jpg
bottom of page