top of page
Vacatures gezocht in Maastricht.jpg

Ik zoek een bijbaan in Maastricht

Ik zoek een bijbaan in Maastricht

Bent je op zoek naar een bijbaan in Maastricht? En wil je graag zo snel mogelijk aan de slag? Kom dan langs voor een gesprek bij ATwerkvandaag. Wij zullen ervoor zorgen dat je zo snel mogelijk aan een bijbaantje komt door middel van onze groot marktaanbod, zullen we je goed van dienst zijn. Het zal voornamelijk gaan over de bijbaantjes in de omgeving van Maastricht en omstreken. Denk hieraan aan werk in Heerlen, Roermond, Sittard, Hoensbroek, Geleen, etc. Wij van ATwerkvandaag zijn de perfecte mensen om je aan een bijbaantje te helpen. Mail daarom zo spoedig mogelijk naar info@ATwerkvandaag.nl.

Vacatures in Maastricht.jpg

ATwerkvandaag is al jaren actief!

Het maakt niet uit waar u woont, ATwerkvandaag heeft overal wel een vacature voor u klaar liggen. Heeft u dus geen zin om ver te reizen of klem te zitten met reisvergoedingskosten, wat heel erg begrijpelijk is… Zullen wij met DE ideale oplossing komen, namelijk werken in uw omgeving! ATwerkvandaag heeft een heel breed aanbod als het gaat om vacatures. U kunt dus gemakkelijk met ons een gesprek inplannen om zo de beste mogelijkheden voor u te bespreken als het gaat om werk zoeken. Zo kunt u binnenkort snel aan de slag met werken in uw eigen omgeving! Plan jezelf in…

Werk vacature maastricht.png

ATwerkvandaag gaat tot het uiterst

Een bijbaantje hebben kan een leuke, leerzame, spannende ervaring zijn. Maar ook het tegenovergestelde, en dat wil natuurlijk iedereen voorkomen. De vraag is hoe? ATwerkvandaag is gespecialiseerd in het op maat stellen van de vacature die bij u past! Dat wilt zeggen dat we specifiek gaan kijken naar alle verschillende bijbaantjes waar u interesse in heeft. Wil je een vast contract, of heb je liever een flexibel contract? Wij vogelen alles samen met u uit, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de werkomgeving waar u te werk zult gaan. Kies daarom vandaag nog voor ATwerkvandaag!

Leer ons beter kennen

Uitzenden is meer dan alleen het samenbrengen van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Wij hebben als werkgever een belangrijke sociale en maatschappelijke rol. Goed werkgeverschap noemen we dat. Niet alleen voor onze eigen mensen, maar ook voor onze flexcollega’s.

 

Dit betekent dat we elke dag het beste in mensen naar boven willen halen. We willen dat iedereen vitaal en tevreden is. En dat iedereen zich kan ontwikkelen en groeien. Wij geloven in een samenleving waarin iedereen ertoe doet en ieders kwaliteit optimaal wordt ingezet. Ongeacht afkomst, leeftijd, opleiding of ervaring. Een passende baan is er voor iedereen, kom daarom snel langs bij ATwerkvandaag!

Aantal  vacatures in Maastricht.jpg
bottom of page