top of page
Werk bijbaan maastricht.jpg

Bijbaan in Maastricht

Bijbaan in Maastricht

Uitzendbureau Atwerkvandaag in Maastricht heet je welkom op de pagina  ‘Bijbaan in Maastricht’. Op deze pagina gaan we het hebben over de verschillende bijbanen die wij op onze website aanbieden en hoe jij een bijbaan kunt vinden die geschikt is voor jou. Op de website van uitzendbureau Atwerkvandaag kun je verschillende soorten bijbanen vinden in Maastricht en omstreken. We werken samen met verschillende partners en kunnen om die reden ook veel bijbanen aanbieden aan onze klanten. De verschillende bijbanen die uitzendbureau Atwerkvandaag onder andere aanbied zijn voornamelijk in de horeca. We bieden verschillende functies van afwasser tot aan koksassistenten. Via de website van Atwerkvandaag kunnen werkzoekende direct solliciteren door zich aan te melden en het formulier in te vullen. Daarnaast zijn er twee andere mogelijkheden, namelijk telefonisch en via de mail solliciteren.

Ik zoek een bijbaan.jpg

ATwerkvandaag is al jaren actief!

Atwerkvandaag is een uitzendbureau dat een aantal jaren actief is op de arbeidsmarkt in Maastricht en omstreken. Door de jaren heen hebben we een sterke reputatie en naam binnen de arbeidsmarkt gemaakt, een reputatie en naam waar we als bedrijf zeer trots op zijn. We zijn niet zoals andere uitzendbureaus want wij plaatsen onze klanten en partners op nummer 1.

We bieden verschillende vacatures op onze social mediakanalen en website aan werkzoekende. Daarnaast vullen we voor onze toekomstige en huidige partners functies binnen het bedrijf in met kwalitatieve werknemers. Atwerkvandaag heeft door de jaren heen veel werkzoekende geholpen met een bijbaan vinden dat bij hen past, wie weet helpen wij jou wel met een baan!

Ik zoek een bijbaan in Maastricht.png

ATwerkvandaag gaat tot het uiterst

Naast het helpen en begeleiden van werkzoekende naar hun ideale bijbaan heeft Atwerkvandaag verschillende opdrachten uitgevoerd voor verschillende opdrachtgevers, waaronder huidige partners zoals het grillrestaurant Amis. Wij hebben hen geholpen met het leveren van werkzoekende die opzoek waren naar een leuke bijbaan. Zo hebben we ook kinderopvang Samen Spelen geholpen om tijdelijke functies in te vullen in de vorm van bijbanen. Atwerkvandaag is van alle markten thuis. En tenslotte hebben we organisatie De La Bourse geholpen met de verschillende tijdelijke functies in te vullen voor hun bar, keuken en hotel. Geen opdracht is ons te veel of te moeilijk. Wij zijn altijd bereid om tot het uiterste te gaan voor onze klanten en partners.

Leer ons beter kennen

Het team van Atwerkvandaag bestaat uit verschillende gedreven personen die een hart hebben voor wat ze doen. Om het bedrijf zo goed mogelijk te laten lopen hanteert Atwerkvandaag verschillende normen en waardes, die moeten worden gerespecteerd door iedereen die er werkt. Een norm dat het team van uitzendbureau Atwerkvandaag belangrijk vind, is dat we elkaar de waarheid vertellen. Als iets iemand niet aanstaat dan moet dat op een respectvolle en eerlijke manier worden gezegd. De waarde die er bij past, is respect. Want zonder respect voor elkaar en andere is het onmogelijk om samen te werken aan een goed resultaat. In de manier van zaken doen, overleggen en samenwerken met andere probeert uitzendbureau Atwerkvandaag die in maastricht zit deze waarde en norm naar voren te laten komen. 

Bijbaan in Maastricht.jpg
bottom of page