top of page
Ik zoek werk.jpg

Een  Bijbaan in Maastricht

Opzoek naar een bijbaan in Maastricht

Ben jij opzoek naar een nieuwe baan in de hoofdstad van Maastricht? Bij uitzendbureau Atwerkvandaag uit Maastricht ben je op de goede locatie. Wij hebben genoeg vacatures die bij je passen, samen kijken wij na je competenties en zorgen voor een uitstekende match bij een van onze opdracht gevers. 

Bijbanen.jpg

Een baan die bij jou past!

Bij uitzendbureau Atwerkvandaag vinden wij de perfecte match op onze vacatures op basis van jouw wensen. Bij uitzendbureau Atwerkvandaag uit Maastricht bekijken wij jouw specialiteiten. Ben jij geïnteresseerd in een bijbaan in Maastricht? Bekijk dan de vacatures op de website van Atwerkvandaag. Neem voor vragen of voor meer informatie direct contact op met uitzendbureau Atwerkvandaag uit Maastricht.

In het bourgondische centrum van Maastricht hebben wij talloze vacatures die vervuld moet worden. In het mooie centrum zitten talloze opdrachtgevers van ons en die zijn dringend opzoek naar mensen. Het centrum van Maastricht trekt veel bezoekers en die moeten op hun wensen worden bediend. Met de parttime vacatures van Atwerkvandaag heb je ook nog zelf tijd om te genieten van deze mooie stad. Bekijk nu de vacatures van uitzendbureau ATwerkvandaag uit Maastricht.

Bijbaan.png

Wordt het nieuwe gezicht in Maastricht

Bij uitzendbureau Atwerkvandaag vind je genoeg vacatures om te werken in Maastricht. Er zijn veel bedrijven in Maastricht die jouw hulp hard nodig hebben. Lijkt het je leuk om in Maastricht te werken? Maastricht heeft namelijk veel parttimers nodig. Wij hebben verschillende vacatures beschikbaar van in de kinderopvang tot in de horeca. Voor iedereen is er wel werk. 

Kom werken via Atwerkvandaag

Bij Atwerkvandaag vinden wij de perfecte vacatures die bij jou past. We bekijken samen na wat jou competenties zijn en zorgen ervoor dat wij een perfecte match maken met de opdrachtgever. Er zijn veel opdrachtgevers in Maastricht dus dat komt helemaal goed! Ben jij geïnteresseerd in een bijbaan in Maastricht? Bekijk alle vacatures van Atwerkvandaag, neem voor vragen of voor meer informatie direct contact op met uitzendbureau Atwerkvandaag uit Maastricht

Parttime.jpg
bottom of page