top of page
bedrijfsauto maastricht.jpg

Krijg een auto van de zaak

Zakelijke mentaliteit? Rij rond in Maastricht in een auto van de zaak en verdien goed

Je zoekt een baan. Misschien heb je een opleiding afgerond maar weet je nog niet precies wat je wil doen. Zelfs als je dat wel weet is de kans erg groot dat er leuke mogelijkheden zijn waar je nog niet eens aan gedacht hebt. Werken in Maastricht is makkelijk, en er zijn vacatures voor jou droombaan die je nog niet eens gezien hebt. Door middel van een nieuwe strategie van een jong Maastrichts uitzendbureau worden nieuwe top vacatures aangeboden. Kijk wel uit, want voor je het weet zijn ze al vervuld door anderen.

vacature bedrijfsauto van  de  zaak.jpg

Het geheim

Uitzendbureau ATwerkvandaag Maastricht is een jong uitzendbureau dat mensen snel aan een baan helpt. Als jij een HBO werk- en denkniveau hebt en op zoek bent naar een leuke, uitdagende baan waar je aan de slag kan ben je aan het goede adres. Jonge mensen die niet goed wisten wat ze wilden en konden zochten online naar vacatures op bekende vacaturewebsites als Indeed. Ze kregen maar weinig reactie en het lukte steeds maar niet. De tijd verstreek en maanden gingen voorbij, werkloos. Er was wel werk, maar veel van het werk in Maastricht was saai en niet uitdagend. Logisch dat je zo’n baan niet wil hebben, je verdient het om een baan te hebben waar je plezier hebt en mogelijkheden hebt om door te groeien en te ontwikkelen in je carrière.

bedrijfsauto.png

ATwerkvandaag komt  met de oplosssing!

Maar er was een oplossing voor hen. Het uitzendbureau uit Maastricht bood wel de banen aan die je echt wilt hebben. Door actief samen te werken met de beste werkgevers in de omgeving die opzoek zijn naar nieuwe versterking kan ATwerkvandaag vacatures aanbieden die wel bij je passen en waar je trots op kan zijn. Niet alleen dat: Al onze vacatures hebben bijzondere voordelen die vaak niet krijgt bij ‘normale’ banen. Wat dacht je bijvoorbeeld van rondrijden in een auto van de zaak om klanten te helpen?

Je nieuwe droombaan

Word accountmanager. Werk samen met een bedrijf dat klanten en partners heeft waarmee gecommuniceerd moet worden, maar praten in de echte wereld is veel persoonlijker en effectiever dan online. Daarom ga jij op pad. Rij rond in de omgeving Maastricht of Sittard in een auto van de zaak en bezoek allerlei klanten om het gesprek aan te gaan. Jij bent het visitekaartje van het bedrijf. Je bent er niet alleen om te verkopen, maar om goede relaties op te bouwen en te onderhouden. Deze baan zal je niet vervelen. Risico is er niet: Neem contact met ons op en we leren je alles over deze functie, zodat je precies weet wat je begint. Een groot aantal professionals zijn zo al aan een nieuwe baan gekomen, waar ze nog lang willen blijven. Steeds meer mensen ontdekken onze vacatures, dus neem contact met ons op om je plekje vast te zetten voor jou. Geen bijbaan meer, je gaat wat doen om trots op te zijn.

vacatures.jpg
bottom of page