top of page
Vacature Administratief medewerker in Maastricht.jpg

Administratief Medewerker Maastricht

Administratief medewerker in Maastricht

Door middel van professionele begeleiding in alle werkprocessen draagt ATwerkvandaag

zorg voor het gemeenschappelijk doel: een tevreden werkgever en werknemer. ATwerkvandaag leert partners en werknemers echt kennen. Zo is het van grote toegevoegde waarde dat wij altijd oprecht en eerlijk communiceren om onze dienstverleningen tot in de puntjes uit te kunnen voeren.

ATwerkvandaag het uitzendbureau  van Maastricht.jpg

Administratief medewerker

Als administratief medewerker ben jij voortdurend bezig met het leveren van kwaliteit en ben jij structureel en efficiënt bezig met je werk. Als administratief medewerker werk jij aan arbeidsovereenkomsten en verzorg jij de rapportages. Jij weet als een expert in je vak alles van nota’s schrijven, beheren van gegevens en data input. Deze opdrachtgever staat vol op in de bloei en is opzoek naar een langdurige samenwerking waarin veel doorgroeimogelijkheden bestaan. Bekijk alle vacatures van uitzendbureau ATwerkvandaag voor Administratief medewerker in de

Ik zoek werk in Maastricht.png

Werken als Administratief medewerker in Maastricht

Bij ATwerkvandaag zorgen wij altijd voor de beste werkomgeving. Bij de vacature administratief medewerker verwachten wij iemand die minimaal 2 jaar werkervaring heeft als administratief medewerker of een vergelijkbare functie. Je moet voor de baan administratief medewerker minimaal een opleidingsniveau hebben van MBO4/HBO of hoger.

Wat verwacht ATwerkvandaag

Werk vinden door ATwerkvandaag in Maastricht is altijd een keuze. Wij hebben voor ieder potje wel een deksel. We verwachten buiten de diploma’s en ervaringen meer van jou bij ATwerkvandaag. Om de vacature administratief medewerker te vervullen verwachten wij iemand die zijn werkzaamheden met passie, draadkracht en hard werk verricht. Daarnaast ben jij sterk in computervaardigheden en ben jij een topper in oplossingen vinden!

Uitzendbureau in Maastricht ATwerkvandaag.jpg
bottom of page